Lună Nouă în zodia Capricorn – 2 ianuarie 2022. Început de an cu noroc pentru 4 zodii

Lună Nouă în zodia Capricorn. Află cum va fi această perioadă pe plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru începutul anului acesta, în funcție de zodie.

Îți arată acum ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor. Urmează o perioadă intensă pentru toți cei 12 nativi. Ce îți rezervă astrele, în funcție de semnul zodiacal.

Citeste si: Horoscop 2022. Cinci zodii care vor avea noroc cu carul. Ei se vor îmbogăți anul acesta

Lună Nouă în zodia Capricorn. Început de an cu noroc pentru 4 zodii

Berbec

Ai parte de o perioadă în care îți dai seama de multe lucruri. Începi să renunți la persoanele toxice din viața ta, ca să poți porni pe un drum nou.

Taur

Treci prin clipe deosebit de stresante în primele zile acestui an. Însă, adevărul este din partea ta, așa că nu ai de ce să te temi. Vei răzbi și vei depăși toate obstacolele care îți ies în cale.

Gemeni

Cu toate că ai parte doar de noroc la începutul de an, nu ai cea mai bună stare. Simți că îți lipsește ceva, dar nu îți dai încă seama ce anume. Cei din jurul tău îți sunt totuși aproape și au grijă de tine.

Rac

Lună Nouă în zodia Capricorn. Apar probleme serioase de sănătate. Asta îți afectează și starea de spirit, însă trebuie să ai grijă de tine și să te odihnești cum trebuie. Programează-ți controalele necesare la medic, înainte să fie prea târziu.

Leu

Apar daruri din mai multe părți, iar asta îți umple sufletul de bucurie. Nu te așteptai ca cei din jurul tău să îți sară atât de mult în ajutor.

Fecioară

Ești nevoit să renunți la locul de muncă, din cauza unor probleme. Cu toate că nu regreți decizia luată, psihic te afectează mai mult decât crezi.

Citeste si: Ce zodie este Dumnezeu?

Horoscop 2 ianuarie 2022. Ce te așteaptă, în funcție de zodie

Balanță

Lună Nouă în zodia Capricorn.  Simți tot mai mult nevoia să discuți cu cineva despre problemele tale. Apelezi la un prieten bun sau poate chiar la ajutorul unui psiholog.

Scorpion

Primești niște bani pe care îi folosești apoi pentru dezvoltarea ta personală. Cumperi echipament de sport, pleci într-o călătorie sau începi niște studii noi.

Sagetător

Începutul de an îți aduce niște probleme pe plan financiar. Niște bani care trebuiau să vină încă din luna decembrie a anului trecut întârzie să apară.

Capricorn

Lună Nouă în zodia Capricorn. Primești o propunere interesantă pe plan profesional. Îți va aduce mulți bani, dar vei fi nevoit să faci și niște sacrificii pe plan personal.

Vărsător

Ești în cel mai bun punct al vieții tale de până acum. Îți merg toate așa cum trebuie, inclusiv pe plan financiar. Persoanele de lângă tine te învăluie în iubire.

Pești

Ai acumulat niște frustrări din cauza unor persoane toxice. Trebuie să înveți la început de an să lași în urmă toate aceste lucruri ca să poți merge cu succes mai departe.

Citeste si: Află care este dorința ta secretă în funcție de zodie

Share: