Horoscop Mihai Voropchievici 2022. Care este luna ta ghinionistă în 2022, în funcție de zodie

Horoscop Mihai Voropchievici 2022. Care este luna ta ghinionistă în acest an, în funcție de zodie? Ce surprize te așteaptă anul acesta?

Îți arată acum ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor. Urmează o perioadă intensă pentru toți cei 12 nativi. Ce îți rezervă astrele, în funcție de semnul zodiacal.

Citeste si: Cele 7 chakre ale corpului tău. Echilibrul dintre minte, corp și spirit

Horoscop Mihai Voropchievici 2022

Berbec

Este un an promițător pentru tine, dar luna septembrie îți aduce o dezamăgire teribilă. Afli că ai fost trădat de cei pe care îi credeai prieteni

Taur

Totul îți merge strună și astrele sunt de partea ta, dar doar dacă ești corect. Luna iunie îți va da toate planurile peste cap, dar totul se termină cu bine.

Gemeni

Din păcate, începi prost anul, căci fix luna ianuarie este cu ghinion pentru tine. Lucrurile merg într-o direcție neplăcută pe toate planurile.

Rac

Horoscop Mihai Voropchievici 2022. Ai parte de momente dureroase pe plan sentimental în luna mai. Este posibil să apară conflicte și chiar trădări din partea persoanei iubite.

Leu

Mijlocul anului este unul cu ghinion pentru tine. Vei suferi pentru cei dragi, fiindcă astrele îi vor pune la grea încercare în luna iulie.

Fecioară

Dacă îți faci planuri din timp, nu le pregăti și pentru luna august. Te repui pe picioare din septembrie, dar ultima lună de vară vine cu multe vești proaste pentru tine.

Citeste si: Starea sufletească influențează imunitatea organismului

Care este luna ta ghinionistă anul acesta, în funcție de zodie

Balanță

Horoscop Mihai Voropchievici 2022. La fel ca în cazul Fecioarelor, luna august te destabilizează complet. Cea mai grea lovitură va veni pe plan financiar.

Scorpion

Îți dorești să te bucuri de o vacanță frumoasă în această vară, dar astrele îți aduc luna iulie cu ghinion. Îți vei pune multe semne de întrebare în legătură cu viața ta.

Sagetător

Până în luna octombrie, totul va merge strună. Însă, a doua lună de toamnă va fi cu adevărat una devastatoare pentru tine, pe toate planurile. Trebuie să fii puternic și să te pregătești din timp.

Capricorn

Horoscop Mihai Voropchievici 2022. Nu stai deloc bine cu banii în luna iunie, dar asta doar pentru că îi pui prea mult pe ceilalți pe primul plan. Învață să ai mai multă grijă de tine și de nevoile tale.

Vărsător

Luna iulie este o lună ghinionistă în acest an. Îți destabilizează relația de cuplu sau te face să simți nevoia să amâni o relație nouă până te vindeci sufletește.

Pești

Nu este un an bun pentru tine în luna octombrie. Totul merge prost și ai senzația că Universul nu mai este de partea ta. Dacă nu te dai bătut, vei reuși să ieși la liman.

Citeste si: Află care este dorința ta secretă în funcție de zodie

Share: