Smiley și Gina Pistol, în culmea bucuriei! Cântărețul a făcut anunțul

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii! Cântărețul a ținut să anunțe chiar el vestea cea bună. Ce le-a dezvăluit fanilor?

Artistul și-a lansat cel mai nou proiect. Acesta este unul cu adevărat inedit, fiind vorba despre un serial muzical, intitulat “Mai mult de-o viață”. Acesta este compus din 5 episoade care sunt realizate ca scurtmetraje. În ele se îmbină cu succes muzica și cinematografia, prezentând etapele unei povești de iubire.

Smiley și Gina Pistol, în culmea bucuriei!

Se pare că cei doi au motive de bucurie și pe plan profesional, după un an extraordinar pe plan personal. Dacă Gina Pistol a revenit la Antena 1 și va prezenta edițiile speciale de 1 decembrie ale emisiunii Chefi la Cuțite, iubitul ei își crește canalul de Youtube și cu noul lui proiect. Se pare că în acest serial vor apărea Gina, dar și DOC.

„La acest final de noiembrie, încep un proiect diferit față de tot ceea ce am făcut eu până acum, proiect în care mixez pasiunea pentru actorie și film, dragostea de muzică și bucuria jocului cu emoțiile din trecut, prezent și viitor. M-a dezmorțit complet acest proiect si m-a făcut să-mi amintesc cât de multe și frumoase sunt căile prin care putem spune povești și ce emoții puternice pot naște ele.

Muzica spune și ea povești și nu trebuie să rămână doar un fond sonor, în urma filmelor și a serialelor, ci trebuie să le includă pentru un efect maxim. Muzica trebuie să se adapteze vremurilor și felului în care oamenii își doresc să primească poveștile în viețile și inimile lor.

De ceva timp, serialele sunt la mare căutare, iar obiceiul nostru de consum este să mergem dintr-un episod în altul, dintr-o serie în alta, de parcă nu mai vrem doar povești simple, spuse, cântate sau gândite cu început și sfârșit, ci vrem mereu suspans și continuare.

Îmi doresc ca după fiecare episod muzical lansat, oamenii să-și dorească să apară cât mai repede continuarea, să vadă următorul episod care să ducă mai departe povestea. Mai ales că iubire fără suspans, fără emoțiile trecutului și fără perspectiva viitorului nu există!”, a declarat Smiley despre serialul lui, conform Viva.

Citește și:

Salariu Mirela Vaida: 5000 de euro pe luna. Acces Direct dispare de la Antena 1. Cine ii ia locul

Dieta care a făcut minuni pentru Lavinia Pîrva. Cum a slăbit 30 de kilograme

Cine sunt parintii lui Mario Fresh, copilul adoptat de Alex Velea si Antonia

Share: