Dieta care a făcut minuni pentru Lavinia Pîrva. Cum a slăbit 30 de kilograme

S-a aflat! Care este dieta care a făcut minuni pentru Lavinia Pîrva. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit cum a reușit să scape de 30 de kilograme, după ce a devenit mamă.

Cântăreața a fost prezentă în emisiunea lui Marius Manole, iar în timpul discuției a venit vorba și despre greutatea artistei. După ce a devenit mamă pentru prima oară, frumoasa brunetă s-a decis să ia măsuri și să dea jos surplusul de greutate.

Dieta care a făcut minuni pentru Lavinia Pîrva

Pe lângă sport mult, vedeta a mai făcut un lucru deosebit de important: a devenit mult mai atentă la orele la care mănâncă.

‘M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport… Chestia cu mâncarea nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă. Cumva, asta încerc să fac. Să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5’, a declarat Lavinia Pîrva, conform protv.ro.

Se pare însă că neplăcerea cu greutatea i-a adus și o idee bănoasă Laviniei. Soția lui Ștefan Bănică Jr. și-a făcut o afacere online cu haine.

”A început ca o joacă. Eu, în momentul în care am fost însărcinată, am luat foarte multe kilograme. Eram așa, ca un ursuleț… care râdea foarte mult. N-am mai râs când a trebuit să mă îmbrac, că nu mai aveam cu ce.

Ce am de făcut? Ori stau numai în casă, ori trebuie să găsesc o soluție să arăt a om când ies pe stradă. Și atunci am zis să-mi fac de comandă… Am găsit o croitoreasă foarte  bune și am zis să-mi fac câteva ținute”, a povestit Lavinia Pîrva.

Citește și:

Daniela Iliescu, mesaj pentru Milan. Ce a transmis iubita lui Culiță Sterp

Cine sunt parintii lui Mario Fresh, copilul adoptat de Alex Velea si Antonia

Fanii au reacționat după ce Ioana Filimon a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities

Share: