Salariu Mirela Vaida: 5000 de euro pe luna. Acces Direct dispare de la Antena 1. Cine ii ia locul

Sefii de la Antena au luat o decizie neasteptata. Emisiunea Acces Direct va fi mutata pe postul Antena Stars, iar oficialii postului au gasit deja inlocuitori pentru spatiul de emisiue. S-a aflat deja cine ii va lua locul Mirelei Vaida.

Mirela Vaida a primit cea mai grea veste la sfarsit de an. Emisiunea Acces Direct va fi mutata de pe Antena 1 pe Antena Stars, iar spatiul de emisie va fi mai mare cu o ora. Asta in timp ce salariul prezentatoarei va ramane acelasi: 5000 de euro pe luna.

Potrivit primelor informatii, Mirela Vaida nu ar fi de acord cu aceasta decizie drastica, dar inca nu a dat un raspuns. In intervalul in care se difuza Acces Direct va fi difuzat Observatorul orei 16:00, care va fi prezentat de Laura Nureldin si Marius Pancu. Practic, ei ii vor lua locul Mirelei Vaida la Antena 1.

In prezent, ar fi tensiuni in interiorul postului dupa luarea acestei decizii. Mirela Vaida s-ar opune deciziei de mutare a emisiunii pe Antena Stars. Producatorul Acces Direct, dar si un editor sunt in tabara prezentatoarei, ceea ce inseamna ca se poarta negocieri puternice.

Ramane de vazut exact cum vor evolua discutiile, iar cu siguranta oficialii trustului vor veni cu informatiile oficiale in curand.

Share: