Cine sunt parintii lui Mario Fresh, copilul adoptat de Alex Velea si Antonia

Mario Fresh a devenit cunoscut in Romania dupa ce a aparut alaturi de Alex Velea si de Antonia. Celebrul cuplu l-au luat sub aripa lor de mic si l-au lansat in muzica. Asta pana la sfarsitul anului 2020, atunci cand impreuna cu Lino Golden au parasit casa de productie ce apartine celebrului artist.

Mario Fresh este acum un artist cunoscut in Romania, dupa ce a primit o mana de ajutor de la Alex Velea si Antonia. Cele doua vedete i-au calauzit drumul spre succes si chiar s-au comportat foarte mult timp ca o adevarata familie.

Cantaretul spunea despre Mario Fresh ca este copilul lui, dar asta pana la sfarsitul anului 2020. Atunci, Mario Fresh si Lino Golden au parasit Golden Boy Society, iar motivul invocat atunci a fost faptul ca nu erau de acord cu unele idei impuse de Alex Velea.

Mario Fresh a fost descoperit de Alex Velea dupa ce cantaretul a participat la Romanii au talent de la Pro TV. Initial, Mario Fresh avea numele de scena Fresh Kid si a inceput sa urce pe scena inca de la varsta de cinci ani.

La doar sase ani, Mario a obtinut premiul I la Festivalul Cerbul de Aur Junior si locul II la Festivalul Mamaia Copiilor, in 2009. In anul 2011, solistul a ajuns in semifinala Romanii au talent.

Cine sunt parintii lui Mario Fresh

Mario Galateanu pe numele sau adevarat s-a nascut la Iasi, are o sora, iar patintii lui sunt Mihai si Claudia Galatanu. Cei doi isi iubesc foarte mult copilul, devenit celebrul in Bucuresti, cu ajutorului lui Alex Velea.

Mihai si Claudia Galatanu
Share: