A pus oțet de cidru de mere în apă și s-a clătit pe păr. După câteva zile, femeia a rămas uimită de efect!

O femeie a pus niște oțet de cidru de mere în apă, apoi s-a clătit pe păr! După doar câteva zile, a rămasă uimită când și-a dat seama ce efect a avut acest amestec.

Oțetul a apărut din cele mai vechi timpuri și a fost mereu utilizat în gospodării. Dincolo de întrebuințarea în bucătărie, pentru gătit, mai este foarte util și ca produs de curățenie sau ca ingredient în îngrijirea personală.

A pus oțet de cidru de mere în apă și s-a clătit pe păr

Această variantă anume de oțet îți aduce o mulțime de beneficii pentru păr. Îl face mai strălucitor și mai puternic, datorită vitaminelor și mineralelor pe care le conține oțetul de cidru de mere.

Acest lichid are o culoare mai închisă și trebuie neapărat diluat în apă înainte de utilizare. Pentru fiecare 250 ml de apă se adaugă două linguri cu oțet. După ce te șamponezi, umezești bine părul cu acest amestec și îl lași să acționeze timp de două minute, apoi clătești bine.

Această conbinație îți netezește părul și îi conferă strălucire. Nu doar că îl face mai moale și mai lucios, ci mai ajută și la închiderea cuticulelor de păr care au fost deteriorate de produsele chimice din comerț, conform Click pentru femei.

Ai probleme cu mătreața și nu mai știi cum să scapi de ea? Oțetul de cidru de mere amestecat cu apă are efecte antifungice și antibacteriene. În plus, previne apariția stărilor de mâncărime și de iritație care vin mereu la pachet cu mătreața.

Mai acționează și ca efoliator pentru păr, eliminând cu succes reziduurile rămase din cauza utilizării produselor pentru coafat: spumă, fixativ, cremă, gel, etc. Însă, mare atenție la utilizarea excesivă! Persoanele care au probleme medicale la nivelul scalpului trebuie să evite acest tratament natural. În plus, nu se recomandă clătirea cu oțet de cidru de mere mai des de o dată pe săptămână.

Citește și:

Consumul de ceai și cafea ar putea reduce riscul de demență cu o treime

Cum poți reduce balonarea în perioada menstruației. Sfaturi simple din partea unui nutriționist

Îți place să bei cafea? Iată când ar trebui să o eviți

Share: