Drama prin care a trecut Bella Santiago. Dezvăluirea care i-a făcut pe jurații Bravo, ai stil! Celebrities să plângă

Apare mereu cu zâmbetul pe buze pe scenă, dar puțini știu detalii despre drama prin care a trecut Bella Santiago. Dezvăluirea care i-a făcut pe toți cei din platou să plângă va fi prezentată la TV în gala de mâine seară.

Sâmbătă seara, în timpul galei emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, Bella va oferi mai multe informații despre drama înfiorătoare care i-a marcat întreaga viață. Bărbatul care a fost prima ei mare iubire a părăsit-o după ce a venit pe lume copilul lor.

Drama prin care a trecut Bella Santiago. Dezvăluirea care i-a făcut pe toți să plângă

Concurenta ascunde și o suferință teribilă în spatele zâmbetului cu care ne-a obișnuit. S-a îndrăgostit atât de tare încât a acceptat o relație la distanță, apoi a rămas însărcinată. Însă, ceea ce s-a întâmplat apoi a distrus-o total.

“M-am îndrăgostit de un bărbat care era în armată, aveam 20 de ani. El venea 2 zile acasă pe lună, așa am avut o relație de un an, timp în care am ramas însărcinată.

După ce am născut-o, a cunoscut-o, a plecat din nou, la război, în Afganistan și mi-a promis că după o săptămână va reveni. Am așteptat o săptămână, un an și nu am mai auzit nimic de el”, povestește Bella Santiago, în gală, la Bravo, ai stil! Celebrities.

Toți cei din platou sunt impresionați până la lacrimi de tragedia prin care a trecut concurenta de la Kanal D. Printre aceștia se numără și Tibi Clenci, cel care a ținut să își exprime părerea după ce a aflat aceste informații cutremurătoare: “Mă durea sufletul! Mă rugam la Dumnezeu să îmi spui că nu e adevărat!”, a declarat juratul.

Citește și:

George Burcea, implicat din nou într-un scandal! Cum a răbufnit public, după ce s-a pozat cu sora lui

Andra, schimbare de look la început de an! Cum arată acum soția lui Cătălin Măruță

Câți bani câștigă într-o singură săptămână Robert Ionescu din TikTok. Zeci de mii de dolari în România

Share: