Când începe, de fapt, emisiunea Dimineața cu noi. Viviana Sposub a făcut anunțul

Multă lume s-a întrebat când începe, de fapt, emisiunea Dimineața cu noi, după ce a fost amânată lansarea. Viviana Sposub a făcut acum anunțul așteptat de fanii Kanal D. George Burcea a reacționat imediat, după vestea dată de iubita lui.

Inițial, conform comunicatelor de presă transmise de către conducerea Kanal D, emisiunea matinală trebuia să aibă prima ediție în data de 7 martie. Însă, fără prea multe explicații, s-a anunțat apoi că se mută data de lansare în data de 14 martie.

Când începe, de fapt, emisiunea Dimineața cu noi?

Din fericire pentru telespectatori, se pare că a rămas valabilă această decizie a conducerii. Printr-un clip scurt, frumoasa brunetă a confirmat că luni, la ora 8 dimineața, va fi prezentă pe micile ecrane, alături de colegii ei de emisiune: Adrian Cristea (Bursucu) și George Tănase.

“Zilele însorite nu sunt departe! Am alături de mine cei mai talentați, energici, amuzanți și frumoși parteneri Așa că de luni, de la ora 8, ne vedem la Dimineața cu noi. Fiți cu ochii pe Kanal D! Dimineata cu noi din 14 martie, de luni pana vineri de la ora 08:00, in DIRECT, la @kanaldromania”, este mesajul transmis de Viviana Sposub, pe Instagram.

George Burcea a ținut să își sprijine iubita, așa că a dat și el share postării ei pe rețelele de socializare.

Zâ best esti, Viviań! Luni la 8:00 sunt in fata tv-ului”, a anunțat și actorul.

Cum arăta Bursucu în prima ediție Teo Show. Imagini de colecție

Vizibil emoționat, Bursucu a mărturisit în ultima ediție Teo Show, că îi este destul de greu să fie pentru ultima oară în platou, în calitate de prezentator.

“2242 de zile am fost împreună, am calculat. Cu exactitate. Eu nu știu dacă oamenii ăștia se bucură că e ziua mea sau se bucură că plec. Lasă, mă, că numai prostii făcea! A stricat decorul, a făcut nebunii. Nu, că nu ați scăpat de mine de tot”, a dezvăluit Bursucu.

Teo Trandafir a scos atunci din arhivă o serie de imagini fabuloase. Bursucu este de nerecunoscut în filmările respective. Cei doi colegi și-au amintit cu umor și cele mai inedite momente din platou din trecut.

“Când ne-am cunoscut, am făcut poză cu tine și am găsit-o. Ăștia suntem noi. Nu știu dacă a fost chiar din prima ediție, dar pe acolo. (n.r. poza respectivă) Sunt foarte curioasă cum arăta parte din prima noastră ediție împreună. (n.r. înainte să prezinte și filmările) Ce fețe aveam”, a spus Teo, în ultima emisiune prezentată alături de colegul ei.

Cine este, de fapt, Bursucu. Numele real din buletin

Bursucu, sau Adrian Cristea, cum este numele real din buletin, a fost pasionat în copilărie de fotbal. A ajuns apoi să renunțe la minge și să facă dans. Încă de la vârsta de 7 ani a început o adevărată carieră în acest domeniu.

Tot datorită dansului a ajuns și în televiziune. Puțini mai știu, dar el a făcut parte din echipa de coregrafi ai emisiunii Dansez pentru tine, primind atunci această poreclă, care a și rămas peste ani.

A lucrat în ultimii șase ani alături de Teo Trandafir, dar a prezentat și alte emisiuni la Kanal D, începând cu anul 2015, precum Roata Norocului. În prezent, el urmează să înceapă emisiunea matinală Dimineața cu Noi, alături de George Tănase și Viviana Sposub.

În viața personală, are o relație frumoasă cu Andreea. Iubita lui Bursucu i-a dăruit o fetiță, dar cei doi o cresc și pe fiica Andreei dintr-o relație anterioară. Deși este frumoasă foc, se ține departe de luminile reflectoarelor. Andreea deține mai multe afaceri în Constanța.

Citește și:

George Burcea, gestul care o va scoate din minți pe Andreea Bălan! Ce s-a întâmplat cu Viviana Sposub

Radu Ciucă și Viviana Sposub, dezvăluiri bombă despre relația lor! Ce s-a întâmplat înainte de George Burcea

Maurice Munteanu, dezvăluire șoc despre Viviana Sposub! ‘Nu voiam să vorbesc despre asta, dar…’

Share: