Nimeni nu știa asta! Vica Blochina aruncă bomba despre Victor Pițurcă! S-a întâmplat când ea a împlinit 30 de ani

Vica Blochina și-a deschis sufletul în emisiunea În Oglindă și a aruncat bomba despre Victor Pițurcă! Cu această ocazie, a oferit niște detalii pentru prima dată în viața ei.

S-au iubit cu năbădăi timp de 16 ani, deși Pițurcă era însurat. Totul s-a terminat cu scandal, căci celebrul antrenor nu a dorit să își recunoască fiul. Din fericire, acum au o relație frumoasă tată-fiu, dar Vica poartă încă în suflet multe dintre rănile trecutului.

Nimeni nu știa asta! Vica Blochina aruncă bomba despre Victor Pițurcă!

Se pare că atunci când erau împreună blondina nu era foarte respectată de către iubitul ei. Ba mai mult decât atât, acesta o jignea destul de des.

”Cred că asta a fost karma mea, să fac copil cu un bărbat însurat. El pe mine m-a umilit efectiv! Ești proastă, tu nu vezi că ești o urâtă, tu nu vezi că ai picioare strâmbe, tu nu vezi că ești o strâmbă… Are puterea de a manipula și de a se impune”,  a recunoscut Vica, în emisiune.

Însă, nu aceasta a fost dezvăluirea pe care a făcut-o pentru prima dată în mod public. Se pare că atunci când a sărbătorit împlinirea a 30 de ani, Vica Blochina a avut parte de lacrimi de durere în locul lacrimilor de bucurie, tot din cauza lui Victor Pițurcă.

„A fost o fază… mă despărțisem de el, 30 de ani aveam. Am plecat cu prietenul meu cu care eram eu. Plecasem să fac 30 de ani la Paris, un om foarte mișto, cu foarte multe posibilități. Ce crezi, pe drum spre aeroport, am văzut mașina lui Pițurcă.

Povestea asta nu le-am spus-o nici prietenilor. Nu mai aveam chef de nimic. Mi-a trecut dragostea și de ăla, și de bani, și de ăla că era mișto, și de Ritz. Eu, de ziua mea, am stat la Ritz cu mulți bani, foarte multe cumpărături și am plâns.

Eu de atunci urăsc Louvru și nu am mai călcat niciodată în acest hotel. Cred că sunt eu tâmpită de fel. Dacă mă făcea cineva așa cu capul, mă durea în cot de bani”, a mărturisit cu emoție Vica Blochina.

Cum a reacționat Edan când și-a cunoscut tatăl

Blondina a recunoscut cu lacrimi în ochi că fiul ei nu știa că Victor Pițurcă nu îl acceptă drept fiul lui. Tocmai de aceea, cel mai greu moment din viața ei a fost atunci când micul Edan i-a sărit în brațe tatălui său, când l-a cunoscut.

”După ce s-a născut Edan, el nu a vrut să recunoască copilul, trebuia să ajungem la IML cu copilul. Eu niciodată nu i-am spus până în ziua de azi că tatăl lui nu a vrut să-l recunoscă. I-am spus că tatăl e plecat, că antrenează în altă țară.

M-am dus la IML să facem analiză, dar copilul a deschis ușa din mașină știind că tatăl lui e acolo, a rupt-o la fugă și s-a dus la el, tatăl lui fiind foarte stingher”, a mai spus Vica Blochina.

Citește și:

Rasturnare de situatie. George Burcea arunca bomba despre sarcina Vivianei Sposub

Adevaratul motiv pentru care Iuliana Marciuc nu s-a casatorit cu Adrian Enache. De ce ii este frica vedetei TVR

Reactia radicala a lui Mihai Bendeac. Ce a spus despre iubita lui Catalin Scarlatescu

Share: