Câți bani are Bianca Drăgușanu în poșetă. Blondina s-a dat de gol: ‘Fără număr!’

S-a aflat! Câți bani are, de fapt, Bianca Drăgușanu în poșetă. Vedeta a fost invitată în emisiunea Fiță cu Adiță, pe Youtube. Atunci când s-au oprit să ia masa în oraș, prezentatorul a făcut-o pe blondină să se dea de gol.

Cu ocazia acestui interviu, Bianca a dezvăluit mai multe detalii despre viața ei personală, dar și despre afacerile din care face bani frumoși. Deși era îmbrăcată elegant, nu s-a ferit să și mănânce în oraș, în timp ce a discutat cu umor cu Adiță.

Câți bani are Bianca Drăgușanu în poșetă. Blondina s-a dat de gol

Aleargă toată ziua, cu munca, merge la sală sau să își ia fetița. Nu gătește și mănâncă doar în oraș pe timpul zilei, așa că Bianca se pregătește întotdeauna cu banii necesari.

Chiar dacă preferă de obicei să își țină doar cardurile în portofel, de data aceasta s-a nimerit să aibă și bani cash la ea. Prezentatorul a reușit să o păcălească să îi dea plicul cu bani, apoi l-a scăpat pe jos. Nu a spus suma finală, dar s-a putut vedea pentru câteva secunde cel puțin o bancnotă de 200 de lei.

„Nu gătesc. N-am timp. Bucătăria e un loc sacru și nu vreau să îl impurific cu prezența mea. (…) Nu sunt o carte deschisă. (…) Musca vine la săraci, albina vine la bogați. Uite, vine și la mine. (…) Normal, am. Fără număr. (n.r. dacă are bani la ea) Vrei să intri în panică iară? Îți arăt, dar nu zici la nimeni!

Am încasat și eu astăzi ceva. Nu arăți. Și mai am și în portofel. Și carduri. Nu prea umblu eu cu cash la mine. Vrei să zică lumea că suntem țărani, că ne dăm mari? Eu muncesc pentru banii mei. E 1 azi. Azi se fac încasări, dar și plăți”, a afirmat Bianca Drăgușanu.

Ce afaceri are vedeta? Așa câștigă bani grei

Dincolo de contractele de publicitate pe care le are și de sumele primite din partea televiziunilor, blondina are propria ei afacere. Se pare că nu face doar faimoasele rochii de seară, ci și piese scumpe din blană naturală sau din piele.

„Am o afacere cu blănuri și cu piele de crocodil și cu piele de piton. Fac geci de piele de piton, alpaca, șinșila, vulpe argentiniană. (…) Sunt Alpha, leoaică. (…) Am avut în viață și exemple când eu am ajutat oameni și m-au trădat sau m-au vândut.

Am avut oameni care m-au vândut ieftin și eu i-am dat pe gratis. Iert, dar nu uit. Cea mai bună răzbunare e să move on și să fii fericit”, a completat vedeta, în emisiunea Fiță cu Adiță.

Citește și:

Bianca Drăgușanu și-a dus mama la o clinică de operații estetice

Lidia Fecioru, divorț chiar în noaptea nunții: ‘A venit una mai gravidă ca mine’

Fratele lui Dorian Popa, apartament de 700.000 de euro! Cum arată locuința din Germania

Share: