Rasturnare de situatie. George Burcea arunca bomba despre sarcina Vivianei Sposub

In urma cu doar cateva zile, presa din Romania a scris faptul ca Viviana Sposub este insarcinata. Totul a pornit de la un mesaj postat de George Burcea pe o retea de socializare. Actorul a vorbit astazi, in premiera, despre acest subiect.

Relatia dintre George Burcea (33 ani) si Viviana Sposub (22 ani) a atras atentia inca de la inceput. Cei doi s-au cuplat in cadrul emisiunii Ferma. Oraseni vs. Sateni, unde erau concurenti. Dupa terminarea filmarilor, cei doi indragostiti s-au mutat impreuna, iar relatia lor a rezistat pana astazi.

In urma cu doar cateva zile, George Burcea a postat pe Instagram o imagine cu un picior de bebelus, iar presa din Romania a relatat rapid ca Viviana Sposub este insarcinata. Se pare ca lucrurile nu stau asa, iar astazi fostul sot al Andreei Balan a facut primele declaratii cu privire la acest subiect.

“Viviana nu este insarcinata. Nu exista asa ceva acum. Avem alte proiecte de care ne ocupam. O poza de pe Instagram nu este o confirmare la sarcina”, a marturisit George Burcea.

George Burcea, in centrul unui scandal

Recent, George Burcea a starnit discutii aprinse in mediul online, dupa ce a facut niste afirmatii in timpul unui live pe Facebook. Acesta s-a enervat de un raspuns al unei femei care ii urmarea activitatea si a spus ca “unora le place bataie” si ca atunci trebuie sa le fie dat ce “merita”.

„Băi, femeilor, eu lupt cu voi, da? Eu sunt pentru voi, pentru înțelegere și dragoste, pentru înțelegerea cuplului, și voi mă înjurați că eu gătesc? Păi, fetelor, vă repet, vă doresc să aveți bărbați care în momentul în care vin de la muncă să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicul buniicii mele, acum 15-20-30 de ani”, a spus George Burcea in live. 

Share: