Eliminare șoc la Bravo, ai stil! Celebrities! Nimeni nu se aștepta ca ea să plece acasă

Eliminare șoc la Bravo, ai stil! Celebrities din această seară! Nimeni nu se aștepta ca tocmai ea să plece acasă. Surpriză totală în emisiunea de la Kanal D.

În acest sezon a fost un număr record de concurente care au renunțat singure la locul lor în emisiune. Unele au făcut această alegere din cauza problemelor de sănătate, altele din motive personale.

Însă, în seara zilei de sâmbătă, 15 ianuarie 2022, se organizează gală eliminatorie, fiind rândul unei alte vedete să părăsească emisiunea.

Eliminare șoc la Bravo, ai stil! Celebrities! Nimeni nu se aștepta ca tocmai ea să plece

Gala din această seară are ca temă Rock’n’Roll, însă pare că notele vor fi unele mici pentru mai multe concurente. Așa cum se poate observa în promo-ul postat de Kanal D pe contul oficial de Youtube al emisiunii, jurații sunt nemulțumiți de prestația vedetelor.

Cu această ocazie, Ilinca Vandici confirmă că una dintre cele care se luptă pentru marele premiu va părăsi competiția. Însă, surpriză totală! Conform informațiilor oferite de contul de Instagram Viperele Vesele, cea care pleacă acasă este Mellina.

De ce este această veste una surprinzătoare? Deoarece cântăreața a evoluat extrem de mult de când a intrat în concurs, în timp de Amna a luat note foarte proaste în ultima perioadă, situându-se mai mereu pe ultimele poziții în clasament. De asemenea, o altă concurentă care nu a reușit să se mai claseze pe poziții sigure în top a fost Adina Halas.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe și cu conflictele din platou, mai ales cu cele dintre Raluca Dumitru și Ruxi pe de o parte și Viviana Sposub pe de cealaltă parte.

Citește și:

Cum arată fetițele Mădălinei Pamfile de la Bravo, ai stil! Celebrities. Sofia și Samira, prima apariție la TV

Maurice Munteanu și Amna, scandal la Bravo, ai stil! Celebrities! Schimb dur de replici la Kanal D

Drama prin care a trecut Bella Santiago. Dezvăluirea care i-a făcut pe jurații Bravo, ai stil! Celebrities să plângă

Share: