Fanii au reacționat după ce Ioana Filimon a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities

Eliminare șoc la Bravo, ai Stil! Celebrities! Ilinca Vandici a anunțat că Ioana Filimon a fost descalificată. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru fanii frumoasei brunete, care era una dintre cele mai îndrăgite concurente din acest sezon.

Momentan, cei de la Kanal D nu au oferit o explicație clară despre motivul eliminării. Însă, fanii Ioanei au reacționat imediat în mediul online și au început să critice dur decizia luată.

Ioana Filimon a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities

Chiar la începutul galei Ilinca Vandici a făcut anunțul care i-a șocat pe fani!

“Ioana Filimon lipsește. Vă spuneam că la începutul emisiunii că am de făcut un anunț extrem de important. Ei bine, a venit momentul să vă spun că din cauza încălcării regulamentului acestei competiții, cu părere de rău, începând din acest moment Ioana Filimon este descalificată și nu mai face parte din competiția noastră.

Îmi pare foarte rău, îi doresc mult succes în tot ce face. O să îi simțim lipsa în competiție, însă este clar că zarurile au fost aruncate, iar lucrurile au fost decise. Acesta este regulmentul emisiunii la care toate, fară nicio excepție, vă veți supune și v-ați supus până acum”, a declarat prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities.

La scurt timp după acest anunț, fanii ei au luat cu asalt rețelele de socializare și au criticat dur decizia Kanal D.

“Păcat că s-a ajuns la asta. Ești una dintre cele mai true și corecte persoane de acolo și mă regăseam destul de mult în ceea ce spuneai. Îmi pare rău că nu o să te mai vedem pentru că de ținutele tale chiar eram curioasă mereu.

Sper să îți găsești curajul și să ne spui ceea ce s-a întâmplat pentru că bănuiesc că în culise magnitudinea situației a fost mult mai mare decât ce s-a văzut pe tv și mi s-ar părea ft interesant și pt televiziunea în cauză să se dea cărțile pe față! Mult succes și ești foarte tare!”, este doar unul dintre mesajele primite de Ioana Filimon, pe Instagram.

Citește și:

Andreea Ibacka a dezvăluit care este culoarea ei preferată de când a devenit mamă pentru a doua oară

Christian Sabbagh, mesaj romantic pentru soția lui

Andra a primit o surpriză din partea lui Cătălin Măruță și a copiilor lor, David și Eva

Share: