Violeta, fiica Andreei Marin, apariție de milioane. Ce a dezvăluit vedeta despre viitorul tinerei

Violeta, fiica Andreei Marin, s-a transformat total. Acum este o tânără superbă, iar cea mai nouă apariție de milioane a ei i-a cucerit pe internauți.

Cea care a făcut publică fotografia fabuloasă este chiar mama Violetei. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a pus această imagine pe contul ei de Instagram.

Violeta, fiica Andreei Marin, apariție de milioane

Alături de poza impresionantă, Andreea a postat mesajul: “Chipul fericirii pentru mine. Violeta”. Imediat au apărut zeci de comentarii pozitive, dar o persoană și-a exprimat dezamăgirea pentru că Violeta nu calcă pe urmele mamei sale în ceea ce privește cariera.

Vedeta de televiziune a răspuns clar și concis, recunoscând că nu și-ar dori oricum ca tânăra să meargă pe același drum dificil.

“Nu știu ce înseamnă a călca pe urme în acest caz, dar nici nu îmi doresc același drum greu pentru ea. Are calea sa”, a comentat ea.

Un alt internaut consideră că fiica Andreei Marin este copilul perfect, dar Zâna Surprizelor a intervenit din nou: “Perfecțiunea nu prea există, armonia, însă, e o bucurie”.

Ana Violeta Marin are doar 14 ani, dar are deja un viitor promițător în față. Nu a moștenit doar frumusețea celor doi părinți, ci și talentul acestora, la fel ca fratele ei vitreg, Radu.

„Îmi place partea de actorie și muzică. Am repetat și cu tata, cu fratele meu. Nu este un job foarte stabil, pentru că eu îmi doresc să mă mut în America. M-am gândit și la partea de avocatură.

Momentan nu sunt sigură. Nu ai cum să ajungi celebru fără să treci prin niște chestii negative. Nu mă sperie, m-ar încânta că am ceva de învățat”, a declarat Violeta, conform Libertatea.

Citește și:

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., împlinește astăzi 14 ani. Ce surpriză i-a făcut mama ei

Drama prin care trece Elena Marin, după Survivor România. A trecut deja prin două operații: ‘Două șuruburi…’

Scandalurile dintre Mihaela Radulescu si Andreea Marin. Si-au aruncat vorbe grele: Vita aia

Share: