Cătălin Zmărăndescu, pus la zid de Robert Niță! Ce i-a reproșat după ce Faimosul și-a aruncat bandana

Cătălin Zmărăndescu a fost acum pus la zid de Robert Niță, fostul lui coleg din echipa Faimoșilor! Ce i-a putut reproșa în vlogul lui de pe Youtube, după ce sportivul a dezvăluit în competiție că și-a aruncat bandana roșie.

Zmărăndescu pare să fi ajuns la limita puterilor. A decis să își arunce bandana în concurs, apoi la testimoniale a recunoscut că este la un pas să apeleze la violența fizică după ce colegii lui l-au scos din sărite.

Cătălin Zmărăndescu, pus la zid de Robert Niță! Ce i-a reproșat

Spre șocul telespectatorilor, Faimosul și-a aruncat bandana. Mai mult decât atât, a ținut un discurs uluitor la testimonialele de la Survivor România. A recunoscut în culise că a fost la un pas să își lovească rivalii și colegii din concurs.

“Eu în echipa asta nu mai vreau! Mi-e rușine de bandana aia roșie, mi-e rușine să o mai port. Am aruncat-o! Nu o mai vreau, eu asta consider. Eu nu merit să fac parte din echipa asta. Puțin mi-a lipsit să arunc azi cu butelca aia de apă în capul cuiva, la câți nervi aveam”, a spus Cătălin la testimoniale.

Robert Niță, fostul Faimos, a fost șocat de gestul lui Cătălin Zmărăndescu! Mai mult decât atât, faptul că sportivul comparase bandana cu tricolorul, dar a decis oricum să o arunce, l-a deranjat teribil pe Niță.

“Nu este pe drumul cel bun. Cătălin e din ce în ce mai agresiv verbal. Gestul cu aruncatul bandanei nu o să îl înțeleg niciodată. Și face și o comparație nefericită. Păi tricolorul l-ai fi aruncat vreodată sau l-ai fi călcat în picioare? Revine Zmărăndescu din primele zile, când voia el să se impună. Mi se pare că e prea duplicitar, vrea să se impună cu japca”, a dezvăluit Robert Niță, în vlogul de pe Youtube.

Robert Niță, atac dur la Andreea Tonciu și Emil Rengle! 

Nu este pentru prima oară când fostul Faimos intră în conflict cu niște colegi de echipă. Recent, Niță a făcut niște declarații uluitoare despre Andreea Tonciu și Emil Rengle.

„Mulți au intrat cu o strategie. Mulți n-au știut în ce se bagă și s-au trezit acolo. Vezi cazul doamnei Tonciu. Bine, ‘doamnei’ este așa, un pic ca o blasfemie sau ca o glumă, sper să o înțeleagă. Era sora mea, dar cred că între timp a afectat-o dorul de casă.

Din respect pentru că este mamă și o doamnă, as ruga-o să-și vadă de lungul nasului, din motive obiective operat. Am văzut că Andreea Tonciu are mai nou cunoștințe medicale.

Oricine s-ar fi așteptat să stea mai mult, mai puțin Andreea Tonciu, că tot am vorbit despre ea. Mi-aș fi dorit să stau mult mai mult. Așa a fost să fie. Sunt dezamăgit, sunt supărat.

Am avut niște obiective intermediare care mă duceau pe final. Am încercat tot ce am putut. Pentru mine nu mai era o competiție sportivă, era o luptă cu durerea zi de zi.

Otilia este una dintre concurentele care își doresc să reușească. Otilia suferă de o cistită, o răceală caracteristică pentru doamne.

Cred că a avut-o și Rengle la un moment dat. Mi-au trimis niște prieteni niște link-uri și mi se pare științifico-fantastic să vorbească Rengle despre falsitate”, a declarat Robert Niță, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și:

Cine este, de fapt, Robert Niță, din echipa Faimoșilor de la Survivor România. A fost prins în trecut cu Mara Bănică

Fratele lui e faimos în toată România, dar el vinde cartofi la tarabă pentru bani. Îl recunoști?

Emil Rengle, adevărul despre Survivor România! Ce i-a dezvăluit lui Zanni, după eliminare

Share: