Cum arăta Zanni în urmă cu cinci ani. Câștigătorul Survivor România, de nerecunoscut

Fanilor nu le-a venit să creadă cum arăta Zanni în urmă cu cinci ani. Câștigătorul Survivor România a postat pe conturile lui de pe rețelele de socializare o fotografie din anul 2017. Este de-a dreptul de nerecunoscut!

Protejatul lui Alex Velea și-a schimbat total viața în bine, după ce s-a întors cu marele premiu din Republica Dominicană. Și-a cumpărat un apartament, s-a apucat de sală, apoi a semnat cu cei de la ProTV și prezintă emisiunea Survivor: Extrashow.

Cum arăta Zanni în urmă cu cinci ani. Câștigătorul Survivor România, poză din 2017

Cântărețul a scos o fotografie de colecție din arhiva personală, apoi a postat-o pe rețelele de socializare. Se poate observa cu ochiul liber cât de mult s-a putut schimba din 2017 până în prezent.

“Am ras cu tot capul. 2017”, a scris Zanni, alături de poza respectivă. Fanii lui au reacționat imediat și au apreciat imaginea inedită.

Câștigătorul Survivor România, revoltat după ce a primit o factură uriașă la întreținere

S-a bucurat enorm când și-a cumpărat un apartament din banii câștigați la Survivor România. Dar recent a trecut printr-o perioadă cu probleme, pentru că s-a trezit timp de două luni la rând cu o factură uriașă la întreținere.

Supărarea lui Zanni vine și din faptul că nu este singurul din clădire aflat în această situație absurdă, dar persoana responsabilă refuză să ofere orice fel de justificare celor care vor să afle ce se întâmplă.

“Ne fură ăștia la întreținere, rău de tot! Mi-a venit 11 milioane întreținerea luna trecută și eu stau singur. Și eu sunt învățat cu economia, să economisesc, să pun banii la ciorap, închid luminile.

Aprind lumina uite așa, țac-țac, cât să văd unde e cartea, unde e aia. Ne fură la întreținere, au dat faliment și mi-a venit întreținerea luna trecută 11 milioane. Am zis că este o eroare, că nu merită să fac anchetă, dar și luna asta mi-a venit 11 milioane.

M-am dus peste ei, să-i înjur de morți și răniți. Și am sunat-o pe aia să-i zic, dar prima oară am sunat-o frumos: ‘Vă sun să vă spun, de la om la om, ‘că mi-a venit întreținerea exagerat de mult, de cinci ori mai mult luna trecută decât luna anterioară.

Ce se întâmplă? Că am impresia că și luna viitoare va fi la fel’. Când a auzit că de asta e vorba a zis: ‘Nu știu ce se întâmplă’, a închis telefonul și nici nu a mai răspuns la telefon!”, a povestit revoltat Zanni, pe contul lui de Youtube.

Citește și:

Emil Rengle, adevărul despre Survivor România! Ce i-a dezvăluit lui Zanni, după eliminare

Andreea Tonciu l-a desființat pe Emil Rengle! Jigniri fără precedent în emisiunea lui Zanni: ‘Lătura aia…’

Zanni îl face praf pe Sorin Pușcașu, de la Survivor România! ‘Cel mai inutil, cel mai varză, te sparg!’

Share: