Cuza de la Asia Express, mesaj pentru Mihai Petre și Elwira! A dat cărțile pe față după ce a pierdut finala

Mihai Petre și Elwira au câștigat sezonul 4 al emisiunii de la Antena 1, iar acum Cuza de la Asia Express le-a transmis public un mesaj. Ce a dezvăluit după ce a pierdut finala?

A fost o luptă extrem de strânsă între cele două echipe, însă cei care au plecat acasă cu marele premiu au fost cei doi dansatori. În valoare de 30.000 de euro, banii oferiți de Antena 1 au ajuns la Mihai și Elwira Petre.

Cuza de la Asia Express, mesaj public pentru Mihai Petre și Elwira

Cu toate că a pierdut în fața lor, se pare că nu le poartă pică! Cuza de la Noaptea Târziu a postat un mesaj emoționant pe contul lui de Instagram, alături de o fotografie care îi surprinde pe finaliști.

„Am castigat mai mult când nu am castigat…am câștigat un frate @emi.ntz , am câștigat o viata frumoasa și v-am câștigat pe voi!!! Povestea s-a terminat. Am reusit sa o trăim pe toată. Asia Express pentru noi a fost mai mult decât un concurs, mai mult decât un show tv…a fost o lecție în viata, un profesor bun care ne-a învățat ca nimic nu tine veșnic, nimic nu e capital…dar poate cel mai important: parcursul și experienta contează mai mult decat rezultatul. 

Am avut șansa să cunoaște sute de oameni minunati, am dormit în zeci de case și am mers cu sute de mașini. Nu am avut bani, telefon, mașina sau casa dar le-am avut pe toate. Am avut șansa să descoperim niște colegi minunați și sa concuram în finala cu cei mai buni dintre noi, așadar felicitări @mihaipetreofficial și @elwirapetreofficial! Cat despre oamenii din echipa: RECUNOSTINTA este cel mai puternic sentiment pe care vi-l port.

Multumim @mona.segall  @disneysuitsme și alți mulți creatiri de minuni pentru cea mai frumoasa experienta din viata noastră. Suntem mândri de noi și de tot ce am făcut în aceasta competiție și nu cred ca se putea termina mai bine. Va mulțumim din suflet pentru zecile de mii de mesaje de incurajare și de simpatie. Suntem cu toții parte din ceva grozav. Va mulțumesc, va iubesc și pe curând frumosilor. Echipa bip bip bip…a jucat finala Asia Express! Mulțumesc @asiaexpressromania, a scris Cuza de la Asia Express.

Citește și:

Mihai Petre, prima reactie dupa ce a castigat Asia Express. 30.000 de euro de la Antena 1

Cine este, de fapt, Elwira Duda. Ce profesie are sotia lui Mihai Petre de la Asia Express

Scandal dupa ce Mihai Petre si Elwira au castigat Asia Express

Share: