Cine este, de fapt, Elwira Duda. Ce profesie are sotia lui Mihai Petre de la Asia Express

Surpriza in aceasta seara. Show-ul Asia Express de la Antena 1 isi desemneaza castigatorii. Potrivit primelor informatii, cuplul care a pus mana pe cei 30.000 de euro este format din Mihai Petre si sotia lui, Elwiera. Dar cine este Elwira Petre (Duda).

Elwira, sotia lui Mihai Petre, s-a nascut pe data de 30 decembrie 1981 in localitatea Koszalin din Polonia. “Eu m-am nascut in Polonia, intr-un oras micut de la Marea Baltica. De dans m-am apucat cand aceam zece ani. Pus si simplu imi placea si asta am vrut sa fac, nu avea importanta ce loc luam la concurs, ci era important sa fiu acolo”, marturiseste Elwira.

Elwira Petre a mostenit pasiunea pentru dans de la unchiul sau, dansator de profesie. Ea si-a dedicat aproape intreaga viata dansului sportiv de performanta, fiind campioana nationala in anii 2002, 2003 si 2004, la sectiunile Standard si Latino-American. Elwira Petre a fost multipla campioana nationala la dans sportiv.

Mihai Petre si Elwira s-au cunoscut la un concurs de dans in Republica Moldova, atunci cand acesta a ramas fara partenera din cauza unei accidentari. Atunci, un prieten i-a sarit atunci in ajutor si i-a recomandat o dansatoare poloneza aflata in aceiasi situatie, fiind vorba chiar despre Elwira, viitoarea lui sotie.

Cei doi au dansat impreuna, apoi au inceput sa petreaca din ce in ce mai mult timp si au format un cuplu. A fost dragoste la prima vedere: “Mi-a placut foarte mult ca profesionist: stia exact ce doreste si era extrem de disciplinat. Nu iesea din sala pana nu termina tot ce-si propusese. Ca barbat… mai tarziu am fost atrasa de el”, a marturisit Elwira Petre.

Mihai Petre si Elwira s-au casatorit in anul 2008, iar la eveniment au luat parte peste 200 de persoane. Au devenit parinti pentru prima data in anul 2012, cand s-a nascut fetita lor, Catinca. In anul 2018, a venit pe lume Ariana, cea de-a doua fetita.

Castigatorii de la Asia Express au deschis o scoala de dans in Bucuresti si organizeaza concursuri in care tinerii talentati se pot afirma.

Share: