Scandal dupa ce Mihai Petre si Elwira au castigat Asia Express

Mihai Petre si Elwira au castigat Asia Express, sezonul 4, Drumul Imparatilor. Celebrul cuplu a pus mana pe cei 30.000 de euro pusi la bataie de Antena 1, iar finala a avut loc in Israel. Cele doua echipe din finala au fost Mihai Petre & Elwira si Cuza & Emi de la Noaptea Tarziu. La scurt timp dupa ce s-a aflat numele castigatorilor, pe Internet au aparut deja primele diverente.

Inca un sezon Asia Express si-a anuntat castigatorii. Este vorba despre numarul 4, Drumul Imparatilor, iar cei care au pus mana pe marele premiu au fost Mihai Petre si sotia lui, Elwira. Cei doi au luptat pana in ultimul moment si s-au comportat ca o adevarata echipa pe tot parcursul concursului.

E drept ca putini i-ar fi dat castigatori la inceputul acestui sezon, dar pe parcurs au dat dovada de o vointa de fier. Daca multi i-au felicitat pe Mihai Petre si Elwira dupa ce au fost anuntati drept castigatori, au fost voci care spun ca nu ei ar fi trebuit sa castige.

Totul s-a intamplat pe pagina de Facebook Asia Express Romania, acolo s-a postat o fotografie cu trofeul: Cel mai previzibil sezon! Cel mai slab sezon! Si nu mi vine sa cred cand ma uit ca ati nenorocit si aceasta emisiune! Le ati dat avantaj pe fata ca sa castige! De ce? Pt ca Mihai nu trb sa fie pe locul 2 ! Sigur asa a semnat contractul! Mi-e lehamite! Baietii sunt cei mai tari din acest sezon de ras! Felicitari baieti! Ati fost cei mai tari! Mihai chiar a castigat finala cu ajutorul productiei! A fost pe fata! / Mare măgărie cu limuzinele. Doar a să-l scoată pe Mihai câștigător. Bătaie de joc pe fata / E foarte urat sa știi înainte cine câștiga, mi-aș fi dorit sa câștige baietii / Nu este corect mașina a venit direct la Mihai și Elvira / Nui corect baieti sunt câștigătorii bravo Cuza și Emi”, au fost cateva dintre comentarii.

Share: