Mihai Petre, prima reactie dupa ce a castigat Asia Express. 30.000 de euro de la Antena 1

In aceasta seara are loc marea finala Asia Express, sezonul 4. Batalia finala se da in Israel, intre echipele formate din Mihai Petre si Elwira si Cuza si Emi. Ei se lupta pentru premiul in valoare de 30.000 de euro pus la bataie de Antena 1.

Telespectatorii care au urmarit sezonul 4 Asia Express stau cu sufletul la gura. In aceasta seara, are loc marea finala, iar echipele care se lupta sa puna mana pe marele premiu sunt Mihai Petre si sotia lui, Elwira si Cuza si Emi de la Noaptea Tarziu.

In urma cu cateva saptamani, presa din Romania. a dezvaluit numele marelui castigator Asia Express sezonul 4. Este vorba despre echipa formata din Mihai Petre si Elwira, care au pus mana pe cei 30.000 de euro.

Mihai Petre a facut primele declaratii dupa aparitia acestor zvonuri. Nici nu a confirmat, nici nu a confirmat atunci informatia.

“Sunt interesante speculatiile, dar cred ca trebuie sa vedem ce s-a intamplat. Nu pot sa spun despre zvonurile respective nimic, nici nu am ce sa spun”, a declarat Mihai Petre, pentru Fanatik.ro, dupa ce s-a aflat ca a castigat Asia Express.

Cuza si Emi de la Noaptea Tarziu au fost surpriza acestui sezon Asia Express. “Suntem in finala celei mai tari experiente din viata noastra. Sunt convins ca a fost cea mai tare experienta pentru toti si este in continuare. Cu totii meritam un loc aici.

Acum lasand orice fairplay, vrajeala… Hai sa ne pupam undeva. Au ajuns in semifinale trei echipe. Efectiv s-au diferentiat la virgula. Fiecare a demonstrat in decursul a doua luni, tot”, au declarat Cuza si Emi.

Share: