Ce s-a ales de Aura Marcu, stewardesa care a primit Golden Buzz la Românii au Talent. Are o voce de aur, dar trece prin clipe grele

Multă lume s-a întrebat ce s-a ales de Aura Marcu, stewardesa cu voce de aur de la Românii au Talent. A cucerit o țară întreagă cu talentul ei, a primit chiar și Golden Buzz din partea lui Florin Călinescu, dar nu a reușit să plece acasă cu marele premiu.

A avut o viață înfiorător de grea. A fost abandonată la doar două zile după ce a venit pe lume și a ajuns să schimbe 11 centre de plasament. A fost bătută și chinuită, dar și-a găsit refugiul în muzică.

Ce s-a ales de Aura Marcu, stewardesa care a primit Golden Buzz la Românii au Talent?

S-a luptat din răsputeri pentru pasiunea ei și a ajuns să urmeze cursurile Liceului de Artă din Bacău. Ulterior, a studiat și în cadrul Conservatorului din Iași. Este pasionată și de scris și desenează foarte frumos. După o vreme a ajuns în Cipru, acolo unde viața i s-a schimbat în bine, devenind stewardesă.

Iubirea ei pentru muzică a adus-o și pe scena Românii au Talent. Le-a adus tuturor lacrimi în ochi cu vocea ei de înger, iar Florin Călinescu a fost atât de impresionat încât a apăsat fără să ezite butonul de Golden Buzz.

„Eu practic m-am trezit într-un orfelinat. Am fost dată acolo de la două zile de la naștere, de către bunicul și unchiul meu, pentru că eu practic reprezentam o rușine pentru familia aceea, pentru că mama m-a născut așa de tânără. După aceea am fost informată că tata a murit, iar eu practic am crescut cu vina aceasta, că după ce am venit eu pe lume s-au destrămat toți.

Mama a înnebunit, din păcate, în urma a ceea ce a pierdut, a fost închisă într-un spital, am schimbat 11 centre de plasament, dar toate aceste lucruri m-au întărit. Am învățat să înfrunt viața, greutățile, pentru că acolo era ca în junglă. A fost o perioadă cumplită, ajungeai uneori să le speli picioarele celor mari și aproape că mă obișnuisem să îmi iau bătaie în fiecare zi”, povestea Aura Marcu la Românii au Talent.

Are o voce de aur, dar trece prin clipe grele

Acum, Aura trece prin clipe grele. A rămas fără loc de muncă, din cauza pandemiei. Mai mult decât atât, încă nu a reușit să își cumpere propria ei casă. Speră că ajutorul oamenilor de suflet va fi de ajuns ca să strângă destui bani pentru a-și îndeplini acest vis uriaș, a recunoscut ea în interviul acordat pentru Istoria Sentimentelor, pe Youtube.

„Casa, căminul meu, da… Îmi doresc asta. Dar cred că fiecare visează să fie undeva acasă. Să ai starea aia de bine și de siguranță și să simți că ești al naibii de iubit”, a dezvăluit Aura Marcu.

Își dorește să aibă și o familie la un moment dat, dar crede că toate vin la momentul potrivit. Până atunci, se bucură de ajutorul unor oameni buni, dar și a părintelui care i-a devenit duhovnic încă de când era elevă de liceu. De asemenea, de câte ori are ocazia, fosta concurentă Românii au Talent cântă și la biserică, fiind o persoană foarte credincioasă.

Citește și:

Bomba anului în televiziune! Vedeta Antena 1 a plecat după 10 ani la ProTV

Ce scrie, de fapt, în buletinul lui Brânzoi din Las Fierbinți. Detaliul rușinos pe care îl știe puțină lume

Cine este, de fapt, Robert Niță, din echipa Faimoșilor de la Survivor România. A fost prins în trecut cu Mara Bănică

Share: