Eclipsă totală de Soare 4 decembrie 2021. Astrologul Cristina Demetrescu, avertisment pentru toate zodiile

Urmează o eclipsă totală de Soare în data de 4 decembrie 2021. Cu această ocazie, astrologul Cristina Demetrescu trage un semnal de alarmă pentru toate zodiile.

Care va fi impactul asupra tuturor nativilor? Se pare că luna decembrie ne aduce multe evenimente. Totul rămâne sub semnul incertitudinii, iar bărbații vor fi cei mai afectați. Comportamentul are de suferit și pot apărea reacții nepotrivite din cauza nervilor.

Eclipsă totală de Soare 4 decembrie 2021. Cum vor fi influențate zodiile?

„Foarte multe fenomene interesante și încă anul nu s-a terminat. O să mai avem. Luna decembrie este destul de bogată în evenimente. Este eclipsa care închide ciclul tuturor eclipselor care s-au desfășurat în ultimul an și jumătate, pe axa Gemeni – Săgetător. Mai avem foarte puțin până pe 23 decembrie, atunci când Karma iese de pe această zodie a drumurilor internaționale care, cu ocazia acestei eclipse, se blochează din nou.

Eclipsa se va vedea exact din zona Africii de Sud, a țărilor africane, acolo de unde apar problemele. Este și o conjugare a acestei eclipse, cu o stea mai puțîn norocoasă, cu steaua Antares, care poate să dea peste cap anumite lucruri, anumite drumuri. Și poate, mai ales în prag de sărbători, să supere puțîn pentru că poate oamenii și-au făcut anumite planuri și totul este sub semnul incertitudinii.

Este o Eclipsă totală de Soare. Afectează mai mult bărbații, personalitatea. Trebuie să fim puțin atenți la comportament, pentru că Săgetătorul este un semn de foc și cu tot cu Antares, pot fi anumite descărcări nervoase. Nu doar în ziua Eclipsei, ci în toată această perioada în care oamenii s-ar fi putut simți rău.

Fizic, energetic, este o perioada în care mulți se confruntă cu multe schimbări și nu știu de unde vin. Probabil că vin de la aceste eclipse.

Avem o opoziție între Mercur, planeta comunicării și Luna Neagră din Gemeni, tot în ziua eclipsei. Și trebuie să fim atenți la comunicare, pentru că sunt foarte multe probleme. Auzim multe, dar foarte puține sunt reale, adevărate și ne schimbam planurile în funcție de ce se spune și nu este foarte bine. Trebuie să avem situația de ansamblu.

Drumuri, accidente, din păcate este implicat și Antares. Luna Neagră influențează din 18 iulie 2021 până în 14 aprilie 2022 drumurile. Și se tot vorbește în ultima perioada de accidente, pentru că demonul este pe zona drumurilor și trebuie să avem tot timpul atenție. Dar mai ales atunci când sunt eclipse și sunt niște descărcări energetice, care sunt pozitive doar pentru oamenii evoluați.

Pentru cei care sunt mai puțin evoluați, pentru cei care sunt obosiți și au oboseală cronică, aceste eclipse pot fi extrem de distructive”, a declarat Cristina Demetrescu, pentru Antena 3.

Citește și:

Horoscop luna decembrie 2021. Ce zodii au parte de noroc la final de an

Motive pentru care atragi oameni toxici în viața ta

Horoscop de Crăciun și Revelion 2021-2022. Află cum vei sta cu dragostea, banii, cariera și sănătatea

Share: