Când a început, de fapt, relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Anamaria Prodan, dezvăluirile care zguduie showbiz-ul!

Anamaria Prodan a revenit în podcastul lui Codin Maticiuc și a făcut o serie de dezvăluiri șocante. Când a început relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, de fapt?

Invitată pentru a doua oară în emisiunea La Miljoc, difuzată pe Youtube, impresara zguduie iar showbiz-ul! A fost prezent și avocatul ei, iar cu această ocazie a recunoscut că aventura antrenorului durează de mai mult timp decât se credea până acum.

Când a început, de fapt, relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc?

Anamaria susține că soțul ei ar fi fost șantajat de actuala lui iubită, care l-a forțat să divorțeze. Chiar în timpul emisiunii, Laurențiu Reghecampf i-a transmis un mesaj prin care susține că partenera de viață din prezent, Corina Caciuc, nu s-a culcat cu bărbați pe bani.

“În cei trei ani, Reghecampf a trăit o tragedie. Era hăituit de amantă, acasă nu știa nimeni nimic. Să duci o viață paralelă și să începi să acuzi soția…

Ți se pare normal ca mama copilului tău să arate în halul ăsta, să fie luată dintr-un bar de striptease? Mi-au zis prietenii lui că a aflat tot, dar a aflat prea târziu, când ea era deja gravidă.

Eu cred că el a fost păcălit. În viața mea nu am vorbit fără dovezi. Da, încă îl acopăr. Codin știe despre începuturile acestei povești de doi ani. Am luat-o la început ca pe o prostie a lui Reghecampf, am vorbit cu toată lumea din oraș.

Nu m-aș fi dus în viața mea să îi bat amantele lui Reghecampf. A zis Becali că de opt ani de zile a luat banii familiei, i-a făcut salon. (n.r. despre Florentina Raiciu, o altă presupusă amantă)

Am trecut peste întotdeauna, pentru mine familia este cea mai importantă. L-am luat pas cu pas, i-am explicat. Reghecampf o mințea, probabil că nu a vrut niciodată să divorțeze. Ea îl șantaja”, a dezvăluit Anamaria Prodan, în podcastul La Mijloc.

Ce relație există acum între Anamaria Prodan și primul ei soț?

Chiar dacă Tibi Dumitrescu, tatăl fetelor Anamariei, nu a intervenit public până acum în acest scandal, se pare că el o sprijină în continuare pe fosta lui soție.

“Tibi este sufletul meu, este omul pe care mă bazez poate în momentul ăsta cel mai mult. Înainte era după Laurențiu Reghecampf, acum mă sfătuiesc cu el. Soția lui îmi este una dintre cele mai bune prietene. Avem o relație extraordinară”, a mai dezvăluit impresara.

Citește și:

Anamaria Prodan și copiii ei, decizie fără precedent! Ce se întâmplă cu Reghe: ‘Este mort!’

Dezvăluirea momentului! Laurențiu Reghecampf, umilit public de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan o face praf pe noua iubită a lui Reghe! ‘Amanta Gură de Aur…’

Share: