Horoscop Luna plină în Gemeni 19 decembrie 2021. Venus retrograd în Capricorn. Pericol pentru 3 zodii la final de an

În data de 19 decembrie 2021 au loc două evenimente astrologice majore, chiar la final de an. Astăzi vă prezentăm horoscop luna plină în Gemeni, dar și cum sunt influențați toți nativii de Venus retrograd în Capricorn.

Astrele aduc în cale pericolul pentru trei zodii. Ce surprize vei primi în ultimele zile din acest an? Luna plină în Gemeni zdruncină viața multor nativi. Au loc schimbări majore și apar pericole nebănuite.

Venus este planeta iubirii și a adorației. Îți aduce în cale multe atracții, dar strălucirea acestora nu durează mult timp. Riști să pierzi tot dacă nu ești atent și nu privești dincolo de aparențe.

Horoscop Luna plină în Gemeni 19 decembrie 2021. Venus retrograd în Capricorn

Berbec

Faci niște drumuri cu folos. Astrele îți aduc în cale doar noroc pe final de an. Toate merg strună și reușești să duci totul la bun sfârșit așa cum îți doreai.

Taur

Primești o lovitură foarte urâtă la locul de muncă, fix din partea unor persoane la care nu te așteptai. Însă, spre deosebire de alți ani, acum iei această schimbare de pe plan profesional cu mai mult calm.

Gemeni

Ești determinat să nu lași problemele care apar acum, la final de an, să te dărâme psihic. Descoperi că ești mult mai puternic decât crezi și îți faci deja planul de bătaie pentru începutul lui 2022.

Rac

Astrele au grijă de tine pe plan profesional. Simți că acum este momentul tău, așa că începi să te organizezi mai bine decât până acum. Urmează niște oportunități nesperat de bune.

Leu

Norocul îți surâde pe plan financiar și primești o sumă mare de bani chiar înainte de Crăciun. Acum te poți bucura din plin de cumpărături, alături de persoanele dragi ție.

Fecioară

Apar niște probleme care îți dau toate planurile peste cap. Nu te așteptai să mai primești o astfel de lovitură cruntă chiar acum, dar totul se va rezolva cu bine la final.

Citeste si: Starea sufletească influențează imunitatea organismului

Horoscopul de Crăciun și Revelion 2021-2022. Ce te așteaptă, în funcție de zodie

Balanță

Eforturile tale îți sunt răsplătite așa cum trebuia să se întâmple de multă vreme. Apar o mulțime de oportunități care îți asigură bunăstarea pe plan financiar pe final de an.

Scorpion

Este o perioadă în care îți sunt alături cele mai apropiate persoane. Renaști precum pasărea Phoenix după ce ai depășit cu bine niște momente grele.

Sagetător

Treci printr-un proces de terapie și de vindecare. Îți înțelegi mai bine niște stări din trecut și te împaci cu situațiile care ți-au făcut rău multă vreme.

Capricorn

Astrele îți zguduie lumea în ultimele zile din acest an. Apar schimbări majore pe toate planurile, dar vei ieși învingător la final. Le demonstrezi tuturor de ce ești, de fapt, capabil.

Vărsător

Îți descoperi niște talente nebănuite. Realizezi că este posibil ca astrele să îți scoată în cale un drum nou pe care poți cunoaște succesul în viață.

Pești

Ai îngropat multe lucruri în suflet și a venit momentul să te confrunți cu temerile tale. Doar așa vei putea să evoluezi și să mergi mai departe.

Citeste si: Află care este dorința ta secretă în funcție de zodie

Share: