Jennifer Lopez este gata să se căsătorească din nou

Jennifer Lopez pare să fie o romantică incurabilă! Artista este pregătită să se căsătorească din nou, indiferent de câte mariaje eșuate a avut în trecut.

Culmea este că actualul ei iubit, Ben Affleck, i-a fost logodnic și în trecut. Însă, presiunea publică de atunci le-a distrus relația și cei doi nu au mai ajuns la altar. JLo și Ben Affleck formează iar un cuplu din luna aprilie. Acum, a recunoscut într-un interviu că ea încă mai crede în ideea de căsnicie, deși a divorțat de trei ori.

Jennifer Lopez, gata să se căsătorească din nou

“Nu știu… bănuiesc că da, sunt o romantică. Încă mai cred în vorba aceea cu fericiți până la adânci bătrâneți. Trebuie să iei lucrurile așa cum vin și să nu le lași să te afecteze. Eu pur și simplu nu mă gândesc la lucrurile rele din trecut.

Sunt un om ca toată lumea, am avut momente bune și momente proaste. Am făcut greșeli, dar sunt foarte mândră de ceea ce am ajuns în viață și de cine sunt acum ca om, ca mamă, ca actor și ca artist. Așadar, da, sunt ok, oricine trece prin asta”, a mărturisit Jennifer Lopez, conform Page Six.

Culmea ironiei, în următorul ei proiect cinematografic interpretează rolul unei cântărețe care a fost căsătorită de mai multe ori. După ce a rupt logodna cu Alex Rodriguez, JLo s-a refugiat în brațele fostului ei iubit, Ben Affleck. Deși fanii ei au fost șocați de această decizie, cei doi par tot mai aproape să ajungă în fața altarului.

Primul soț al vedetei a fost actorul Ojani Noa, cu care s-a căsătorit în anul 1997. Din păcate, cei doi au divorțat doar un an mai târziu. Următorul soț a fost coregraful Chris Judd, iar această căsnicie a fost în intervalul 2001-2003.

Cel mai faimos mariaj al cântăreței Jennifer Lopez a fost cel cu Mark Anthony, cu care are și doi copii. S-au căsătorit în anul 2004 și au divorțat 10 ani mai târziu, în 2014.

Citește și:

Adele l-a sfătuit pe John Mayer să se căsătorească, deși ea a divorțat

Shia LaBeouf și Mia Goth vor deveni părinți pentru prima oară

Taylor Lautner, actorul din Twilight, s-a logodit cu Taylor Dome

Share: