Taylor Lautner, actorul din Twilight, s-a logodit cu Taylor Dome

Taylor Lautner s-a logodit acum cu iubita lui, Taylor Dome. Am putea spune că tânăra este în echipa Jacob, personajul interpretat cu succes de actorul din Twilight.

Cei doi formează un cuplu de trei ani. Acum, fanele lui Lautner au rămas fără speranță, căci el urmează să se căsătorească cu aleasa inimii lui.

Taylor Lautner s-a logodit cu Taylor Dome

Actorul din Twilight a postat pe contul lui de Instagram două fotografii cu momentul emoționant, în care și-a cerut iubita de soție. “11.11. 2021. Și uite așa s-au împlinit toate dorințele mele”, a scris actorul în vârstă de 29 de ani, lângă fotografiile postate pe Instagram.

În imagini, se poate vedea cum Lautner este îmbrăcat într-un costum, așezat în genunchi. Viitoarea lui soție, în vârstă de 24 de ani, este desculță și își acoperă fața, șocată de cererea în căsătorie.

Taylor Lautner a cerut-o în căsătorie pe Taylor Dome în fața unui șemineu, pe care se vede un neon roșu, în forma cuvântului “Lautner”. În poze se mai văd și zeci de trandafiri roșii, petale și lumânări.

Imaginile cu Taylor Lautner și Taylor Dome i-au emoționat pe fani. Sursă foto: Colaj Canva/Instagram

Inelul este cu un diamant oval, fixat în platină. Dome a postat și ea una dintre imagini pe contul ei de Instagram, alături de mesajul: “Cel mai bun prieten. Abia aștept să îmi petrec toată viața alături de tine”.

Printre cei care le-au lăsat imediat comentarii frumoase s-a numărat și Nikki Reed, actrița care a fost colegă cu Taylor Lautner în seria Twilight. “Doamne! Îmi vine să plâng! WOW! Vă felicit pe amândoi”, este mesajul ei.

“Sunt atât de fericit pentru voi și vă iubesc. Și da, eu o să fiu băiatul cu florile”, a scris și Patrick Schwarzenegger, conform Page Six.

Citește și:

Fratele lui Meghan Markle își cere scuze pentru că l-a îndemnat pe Prințul Harry să anuleze nunta

Matthew Perry va scrie o carte despre serialul Friends și despre dependența lui

Kristen Stewart s-a logodit cu iubita ei, Dylan Meyer

Share: