Shia LaBeouf și Mia Goth vor deveni părinți pentru prima oară

Shia LaBeouf și Mia Goth s-au împăcat. Mai mult decât atât, așa cum se poate observa din cele mai noi poze făcute de paparazzi din presa internațională, cei doi se pregătesc să devină părinți pentru prima oară.

Cei doi au avut o relație tumultuoasă, cu mai multe despărțiri și chiar și scene violente. În acest weekend, actorii au ieșit în oraș împreună. De sub bluza purtată de Goth s-a putut vedea burtica de gravidă în toată splendoarea.

Shia LaBeouf și Mia Goth vor deveni părinți

Mia, în vârstă de 27 ani, va deveni mamă pentru prima oară. Nici partenerul ei de viață, Shia, nu are copii din relațiile anterioare. Actorul în vârstă de 35 de ani a refuzat să comenteze această situație atunci când a fost sunat de jurnaliști, anunță Page Six.

Cei doi s-au cunoscut atunci când au filmat împreună pentru filmul Nymphomaniac și au format un cuplu oficial în anul 2012. Este neclar momentan de cât timp s-au împăcat LaBoeuf și Goth.

În luna iulie, anul 2015, cei doi au fost filmați în timp ce se certau extrem de violent. Mai mult decât atât, Shia le-a spus prietenilor lui: “Dacă aș fi rămas acolo, aș fi ucis-o!”. După doar două luni, actorul a început o altă relație cu Sasha Lane, tot o colegă de breaslă. Mai mult decât atât, s-a și mutat cu ea împreună.

Însă, în luna octombrie, anul 2016, LaBoeuf și Goth s-au împăcat și chiar s-au căsătorit la Las Vegas. Au rezistat împreună timp de aproape doi ani, până în luna septembrie, anul 2018.

Atunci, Shia a început o relație cu artista pop FKA Twigs, încheiată cu acuzații grave de abuz fizic și emoțional la adresa actorului. Anul trecut, în luna martie, Shia LaBoeuf și Mia Goth au fost surprinși în timp ce se plimbau cu bicicletele și se sărutau, purtând pe degete verighetele.

Citește și:

Taylor Lautner, actorul din Twilight, s-a logodit cu Taylor Dome

Fratele lui Meghan Markle își cere scuze pentru că l-a îndemnat pe Prințul Harry să anuleze nunta

Matthew Perry va scrie o carte despre serialul Friends și despre dependența lui

Share: