Un tânăr din Alba, prins la scurt timp după ce a furat două telefoane dintr-o locuință

Un tânăr din Alba a crezut că a dat lovitura, dar și-a luat o mare țeapă! A fost prins la scurt timp după ce a furat două telefoane mobile dintr-o locuință.

Bărbatul în vârstă de 25 de ani a pus totul la cale, a intrat în locuință, a sustras cele două telefoane, dar nu a apucat să se bucure prea mult timp de pradă.

Un tânăr din Alba, prins după ce a furat două telefoane dintr-o locuință

Se pare că furtul a avut loc în noaptea dintre 20 și 21 noiembrie 2021. După incident, un bărbat din municipiu a sunat la 112 și a anunțat că au fost sustrase două telefoane mobile din locuința lui.

Poliția Municipiului Blaj a luat imediat măsuri. Polițiștii de la patrula de siguranță publică s-au deplasat în zonă. Destul de rapid, aceștia au reușit să identifice hoțul pe stradă, chiar în timp ce el se îndrepta spre propria lui locuință.

Tânărul infractor este originar din Blaj. Telefoanele au ajuns înapoi la păgubit, iar bărbatul care le-a sustras este acum supus cercetărilor și este acuzat de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, scrie Ziarul Unirea.

Cum riști să rămâi fără bani pe card dacă faci cumpărăturile pe OLX

Mulți infractori țin pasul cu vremurile, așa că trebuie să ai mare grijă când vine vorba despre cumpărăturile și vânzările online! Recent, un tânăr din Roman și-a dorit să-și vândă telefonul mobil pe OLX.

A fost contactat de un potențial cumpărător, însă totul a fost o mare țeapă! Mai mult decât atât, bărbatul s-a trezit fără o sumă importantă de bani pe care o avea pe card.

Vezi AICI cum a fost posibil să se întâmple așa ceva.

Citește și:

Casa lui Ovidiu Tender din Dumbrăvița, scoasă pentru a treia oară la licitație de către ANAF

Polițiștii din județul Suceava au confiscat lemn în valoare de 40.000 de lei

Share: