Adele l-a sfătuit pe John Mayer să se căsătorească, deși ea a divorțat

Adele a purtat o discuție interesantă cu artistul John Mayer. Se pare că l-a sfătuit prietenește să se căsătorească, cu toate că ea a divorțat de tatăl copilului ei.

Cântăreața a divorțat de Simon Konecki anul acesta. Ea a discutat cu celebrul burlac de la Hollywood într-un interviu acordat celor de la SiriusXM și i-a spus că ar trebui să se căsătorească neapărat și el, la un moment dat.

Adele l-a sfătuit pe John Mayer să se căsătorească

El a întrebat-o dacă îi recomandă să își pună pirostriile, iar cântăreața a răspuns imediat: „Oh, da! Ar trebui să te căsătorești! Da, cred că mariajul este un lucru incredibil. Cred că ar trebui să faci asta. Nu știu să zic exact de ce, dar sunt cu siguranță dornică să mă mai căsătoresc încă o dată.

În timpul mariajului, am avut cea mai intensă senzație de siguranță pe care am avut-o vreodată în viața mea. Din păcate însă, lucrurile nu au funcționat, însă mi-e dor să fiu căsătorită”, a declarat Adele, conform Page Six.

Cântărețul în vârstă de 44 de ani a fost foarte emoționat de vorbele artistei. El a dezvăluit că își dorește să se căsătorească într-o bună zi. Adele, în vârstă de 33 de ani și Konecki, în vârstă de 47 de ani, au rămas prieteni după divorț.

Cei doi au împreună un fiu în vârstă de nouă ani, pe nume Angelo. Ei și-au ținut căsnicia secretă câțiva ani, apoi au recunoscut totul abia la premiile Grammy.

Prima oară s-au separat în luna aprilie, anul 2019. Recent, chiar au participat împreună la înregistrarea concertului cântăreței pentru CBS. De asemenea, Adele i-a recunoscut prezentatoarei Oprah că fostul soț, Konecki, i-a salvat viața.

„El a apărut într-un moment în care nimeni nu mi-ar fi putut da stabilitatea pe care mi-au dat-o el și fiul nostru, Angelo”, mărturisea cântăreața britanică.

Citește și:

Shia LaBeouf și Mia Goth vor deveni părinți pentru prima oară

Taylor Lautner, actorul din Twilight, s-a logodit cu Taylor Dome

Kristen Stewart s-a logodit cu iubita ei, Dylan Meyer

Share: