Fanii sunt revoltați pentru că Zendaya apare doar șapte minute în Dune

După ce pelicula Dune s-a lansat în cinematografe, fanii nu au fost fericiți după ce au realizat cât de puțin apare actrița Zendaya, de fapt.

În total, aparițiile ei din prima parte a seriei acoperă doar în jur de șapte minute din cele două ore și jumătate. Cu toate că a fost scoasă în evidență în trailer, atunci când au urmărit filmul, fanii s-au simțit păcăliți.

Fanii, revoltați pentru că Zendaya apare prea puțin în Dune

Așa cum era de așteptat, admiratorii talentatei actrițe au luat cu asalt Twitter și s-au plâns de acest lucru.

“Cum adică?! Zendaya apare în Dune doar pentru șapte minute?”, a scris un fan. “M-am săturat să văd cum Zendaya este folosită doar pentru promovare și pentru presă, dar nu primește timpul și materialul pe care le merită”, a scris și Zoe Haylock, jurnalist Vulture, într-un articol care a stârnit un val de reacții.

Însă, sunt și alți fani ai seriei Dune care nu înțeleg această nemulțumire. Asta deoarece, la fel ca în cărți, personajul interpretat de Zendaya devine important în partea a doua a acțiunii.

“Toți fanii Dune ne spun acum că vai, dacă am fi citit cărțile am fi știut ce se întâmplă cu personajul. Dar eu nu vreau să citesc cărțile, eu vreau să o văd pe Zendaya”, a mai scris altcineva pe internet, conform NY Post.

O mare parte dintre aceste nemulțumiri pornesc și de la faptul că actrița a fost continuu promovată la fel de mult precum colegul ei, Timothée Chalamet. Acest lucru i-a făcut pe mulți cinefili să creadă că personajele lor vor apărea aproape la fel de mult în prima parte a noii serii Dune.

Citește și:

Jason Momoa admite că rolul din filmul “Dune” l-a speriat mai mult decât oricare proiect cinematografic din trecut

Kelly Osbourne nu păstrează legătura cu sora ei

Billie Eilish și-a uimit fanii după ce a pozat pentru revista Vogue

Share: