Kelly Osbourne nu păstrează legătura cu sora ei

Kelly Osbourne nu păstrează legătura cu sora ei. Vedeta în vârstă de 36 de ani nu vorbește cu sora ei, Aimee. Cele două surori nu rezonează și nu se înțeleg una pe cealaltă.

Kelly Osbourne nu vorbește deloc cu sora ei care este cu un an mai mare. Fiica lui Ozzy a vorbit cu sinceritate despre legătura dintre ea și ceilalți frați. Vedeta mai are un frate pe nume Jack.

Între surori există acceptare

Kellu Ousbourne a declarat într-un interviu că ea și sora ei nu pot să comunice. Între ele există doar un sentiment de acceptare și nimic mai mult.

Aimee Ousbourne nu a participat nici la serialul despre familia ei, The Osbournes. Acesta s-a desfășurat în perioada 2002-2005 și a fost difuzat pe MTV.

Am crescut lângă un tată celebru și am încercat să-mi păstrez spațiul personal. Am vrut să-mi dau o șansă la evoluție și dezvoltare. Vreau să fiu un om complet, nu să trăiesc în umbra familiei mele.

Nu voiam ca oamenii să-și amintească doar de o adolescentă dintr-un serial. Serialul a fost un pas important pentru familia mea dar eu nu l-am luat niciodată în serios, a spus Aimee.

Aimee nu-și dorea să fie filmată

În perioada filmărilor pentru serialul The Osbournes, Aimee era o adolescentă de 16 ani. Pentru a evita să participe la filmări, Aimee s-a mutat din locuința familiei.  

Sharon Osbourne a mărturisit în 2018 că a suferit foarte mult după plecarea lui Aimee. Nu suporta să fie filmată și să intre cineva în intimitatea ei.

Sharon regretă foarte mult decizia fetei. Aimee nu voia să-și petreacă adolescența printre camerele de filmat. Era o persoană mai retrasă și nu a reușit să se adapteze.

Share: