Billie Eilish și-a uimit fanii după ce a pozat pentru revista Vogue

Billie Eilish este cunoscută pentru stilul ei vestimentar. Este o cântăreață foarte apreciată, mai ales printre tineri. A câștigat premiul Grammy și are doar 19 ani. Billie Eilish a uimit pe toată lumea cu fotografiile pentru revista British Vogue. Ea va fi pe coperta Vogue a lunii iunie.

Fanii nu au mai văzut-o într-o asemenea ipostază. Billie a adoptat un stil care amintește de moda pinup a anilor 50. În viața de zi cu zi, vedeta adoptă un stil vestimentar foarte lejer. Se îmbracă băiețește, cu haine largi, supradimensionate, într-un design rock & ghetto. La rădăcini, părul ei este verde.

Billie Eilish a făcut o schimbare de stil

Pentru acest pictorial, Billie și-a schimbat complet stilul, punându-și în valoare feminitatea. A purtat ciorapi, și corset și o altă coafură. Părul ei este blond și alunecă în bucle lejere.

Fanii i-au putut vedea chiar și tatuajul de pe coapsă, contrastând cu hainele vintage. Dena Giannini a fost cea care s-a ocupat de fotografii. Billie a recunoscut că nu s-a mai îmbrăcat atât de provocator în public.

Faptul că incită spre anumite gânduri nu o face să fie un model, a spus Billie. Nu trebuie să primești respect pentru că-ți arăți corpul sau pentru că refuzi să o faci. Deviza ei este ” It’s all about what makes you feel good”.

Pe lângă piciorialul pentru Vogue, viața tinerei merge bine și pe plan muzical. Pe 30 iulie va fi lansat albumul Happier Than Ever. Billie Eilish a debutat în 2019 și a reușit să câștige mulți fani prin vocea ei unică.

Vedeta știe că va fi apreciată dar și judecată pentru pictorialul din Vogue. Billie Eilish are foarte multă încredere în ea și este pregătită pentru critici. Principiul ei este că poate să facă ce vrea.

Share: