Primele imagini din finala Bravo, ai stil! Celebrities! Situație fără precedent? ‘Trei concurente la egalitate’

Au apărut primele imagini din finala Bravo, ai stil! Celebrities! Pare că se anunță o situație fără precedent. Anunțul făcut de Ilinca Vandici i-a luat prin surprindere pe telespectatorii Kanal D.

Cele cinci finaliste sunt Rux și Opulență, Viviana Sposub, Adina Halas, Raluca Dumitru și Bella Santiago. Ele se luptă pentru marele premiu de 100.000 de lei, dar și pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

Primele imagini din finala Bravo, ai stil! Celebrities!

Până la ora 20 vor fi difuzate momentele înregistrate cu cele cinci concurente, iar după ora 21 se va intra în direct, moment în care telespectatorii vor putea să își și voteze favorita.

Ținutele sunt colorate și spectaculoase, iar emoțiile sunt la cote maxime! Culoare, spectacol și note de 5, cel puțin așa reiese din teaserul Kanal D de pe Youtube.

Se pare că vom avea parte de un moment neașteptat în această seară: „Avem egalitate pe prima poziție… Trei concurente!”, a dezvăluit Ilinca Vandici.

Rămâne de văzut cine va fi marea câștigătoare. În mediul online, favorite sunt considerate Viviana Sposub și Rux și Opulență. Chiar dacă a început în forță competiția, după ce a schimbat stilistul, Bella Santiago nu a mai strălucit la același nivel, din punct de vedere stilistic.

„Chiar dacă nu e cea mai erudită când vine vorba de istoria modei, e cu atât mai de apreciat. E o chestie nativă. O simte. De multe ori am pus chiar eu întrebări-capcană. Mi-am dat seama că lucrează singură”, a declarat Maurice Munteanu despre Rux și Opulență, în emisiunea Wownews.

Citește și:

Câștigătoarea Bravo ai stil! Celebrities 2022. Cine a plecat acasă cu premiul de 100.000 de lei

Cum arată fetițele Mădălinei Pamfile de la Bravo, ai stil! Celebrities. Sofia și Samira, prima apariție la TV

Drama prin care a trecut Bella Santiago. Dezvăluirea care i-a făcut pe jurații Bravo, ai stil! Celebrities să plângă

Share: