Fetița Ginei Pistol a început să facă primii pași. Cum a filmat-o iubita lui Smiley pe Josephine

Vedeta Antena 1 este în culmea bucuriei! Se pare că fetița Ginei Pistol a început deja să facă primii pași. Desigur, ajutată momentan de iubita lui Smiley, fiind totuși micuță ca vârstă.

Iubita lui Smiley este o prezență activă pe rețelele de socializare. Gina ține o legătură strânsă cu fanii ei, așa că nu este de mirare că le-a împărtășit și acest moment deosebit.

Fetița Ginei Pistol a început să facă primii pași

Vedeta a filmat-o pe Josephine, în timp ce încerca să facă primii ei pași, cu mult curaj. Momentul a emoționat-o peste măsură pe mămică, mai ales pentru că iubita lui Smiley este la prima experiență de acest fel.

„Pași mari pentru un om încă… micuț. Asta facem în fiecare zi. Dar este atât de încântată că ‘merge’ încât nu-i pot lua această bucurie chiar dacă am rămas aplecată de spate”, a scris cu umor Gina Pistol, pe contul ei de Instagram.

Fetița Ginei Pistol și a lui Smiley a început să facă primii pași. Sursă foto: Captură Instagram

Gina este cât se poate de deschisă în fața fanilor ei, când vine vorba despre experiența de mamă. Spre deosebire de multe alte vedete, ea nu prezintă doar părțile frumoase ale acestei perioade, ci și momentele mai puțin plăcute. Multe mame chiar au apreciat-o pentru acest lucru, căci se regăsesc în postările vedetei de pe rețelele de socializare.

„Am 5 ore libere pe săptămână. Am o prietenă care vine și mă ajută cu fetița, iar eu atunci mă duc să fac cumpărăturile, mi-au expirat toate actele și trebuia să le schimb. Cumva încerc să fac… Din cele 5 ore, două le fac pe drum. Nu pot să fac nimic”, a mărturisit Gina Pistol, în podcastul lui Speak.

Citește și:

Smiley și Gina Pistol au renunțat la inhibiții! Poza pe care o aștepta toată lumea

Cu cine s-a iubit Gina Pistol inaintea lui Smiley. Presa a numit-o atunci Devoratoarea de barbati

Smiley și Gina Pistol, în culmea bucuriei! Cântărețul a făcut anunțul

Share: