Drama prin care trece Elena Marin, după Survivor România. A trecut deja prin două operații: ‘Două șuruburi…’

S-a aflat acum! Care este drama prin care trece Elena Marin, după Survivor România. Concurenta din sezonul 2 a fost invitată acum în emisiunea La Măruță, unde a dezvăluit ce se întâmplă acum cu ea.

Se pare că problemele ei de sănătate, apărute din cauza competiției, s-au agravat după eliminarea din concurs. A trecut prin două intervenții chirurgicale, dar rămâne optimistă și crede că își va reveni până la urmă.

Drama prin care trece Elena Marin, după Survivor România

A fost la un pas să fie a doua femeie care să câștige marele premiu, dar a plecat acasă înainte de ultimele etape ale competiției. Cu toate că și-a distrus glezna și un genunchi, fosta dansatoare a Andreei Bălan nu regretă participarea în concurs.

“Trebuie să recunosc că a fost o experiență frumoasă, dar în același timp și dificilă. Iar în momentul în care m-am uitat la noul sezon Survivor, recunosc că ceea ce m-a șocat un pic, chiar dacă știam că domnul Dan prezintă, a fost să văd că și anul acesta există o Elena în echipa Faimoșilor.

Și în momentul în care l-am auzit pe domnul Dan zicând și strigând numele Elenei, m-a luat un gol în stomac, au început să îmi transpire mâinile și am retrăit cumva toate acele momente pe care le-am trăit acum un an. Am rămas cu unele reminiscențe. Piciorul… apropo de ce spuneau unii dintre colegi, că mă prefac.

Am avut două intervenții, una la genunchi și una la gleznă. Cea la gleznă a fost foarte complicată. Mi s-a rupt cartilajul și a fost înlocuit cu două șuruburi și o panglică. Dar, slavă Domnului, undeva la sfârșitul lunii februarie o să revin, o să îmi deschid școala de dans”, a recunoscut Elena Marin, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și:

Imagini interzise minorilor! Cine este, de fapt, Ana Dobrovie de la Survivor România. A rămas fără sutien pe traseu

Momente de groază la Survivor România! Andreea Tonciu, pe mâna medicilor

Cum arată mama fiului lui Daniel Pavel. Ce a dezvăluit prezentatorul Survivor România despre fosta lui iubire

Share: