Cum arată mama fiului lui Daniel Pavel. Ce a dezvăluit prezentatorul Survivor România despre fosta lui iubire

Astăzi s-a aflat cum arată, de fapt, mama fiului lui Daniel Pavel. Prezentatorul emisiunii Survivor România a făcut astăzi niște dezvăluiri emoționante despre fosta lui mare iubire, dar și despre urmașul lor.

Daniel Pavel nu a avut prea mult noroc în dragoste, poate și din cauza meseriilor care l-au purtat prin toată lumea. Cu toate acestea, a rămas în relații mai mult decât civilizate cu cea care l-a făcut tată.

Cum arată mama fiului lui Daniel Pavel. Ce a dezvăluit prezentatorul Survivor România

Astăzi, cu ocazia zilei de naștere a fiului său, prezentatorul emisiunii de la Pro TV a făcut o serie de dezvăluiri despre tânărul care a împlinit vârsta de 17 ani, dar și despre cea care i-a dat viață.

“De ziua Sf Cuvios Antonie cel Mare eu ridic rugāciune si spun, alaturi de Anca, mama lui, la multi ani baiatului nostru. Sa vezi intotdeauna in lumea larga si mare toata comoara pe care stim ca o porti in tine! 17 ani pe 17 ianuarie. La multi ani si tuturor de ziua numelui”, este mesajul postat de prezentatorul Survivor România, pe contul lui de Instagram.

Ea este femeia cu care s-a iubit Daniel Pavel în trecut. Din relația lor a venit pe lume un fiu. Sursă foto: Instagram/Colaj Canva

Cu mama fiului său nu a fost căsătorit, dar spera să ajungă în fața altarului cu Marina, logodnica lui. În mod șocant însă, relația lor s-a sfârșit la scurt timp după ce Daniel Pavel s-a întors din Republica Dominicană.

Citește și:

Umilință totală pentru Kanal D! Pro TV a dat lovitura finală. Ce se întâmplă acum cu Survivor România

Ce se întâmplă, de fapt, între Zanni și Alex Velea. Câștigătorul Survivor România a rupt acum tăcerea

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, mesajul care i-a alarmat pe fani: ‘Cel mai întunecat moment’

Share: