Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu în șampon? Trucul minune care costă doar 1 leu

Sigur ai auzit despre trucul minune care costă doar 1 leu! Astăzi îți explicăm ce se întâmplă, de fapt, dacă pui bicarbonat de sodiu în șampon?

Atunci când vine vorba despre ritualurile de frumusețe, multe femei caută leacuri băbești. Sunt naturale, ieftine și eficiente. Unul dintre acestea funcționează de minune și este foarte ușor de folosit.

Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu în șampon

Simți că rămân reziduuri de șampon sau de balsam în păr? Îți dorești ca podoaba ta capilară să fie mai sănătoasă, iar firul să strălucească și să fie mai puternic? Nimic mai simplu!

Se amestecă o linguriță de bicarbonat de sodiu în sticla de șampon, apoi se folosește în mod obișnuit. Vei observa o diferență uriașă încă de la prima utilizare.

Mai există o variantă prin care poți face miracole pentru părul tău folosind acest ingredient care costă doar 1 leu. Se pun într-un bol o parte de bicarbonat și trei de apă. Se aplică pe păr, fie el umed sau uscat, de la rădăcină până la vârfuri.

Se lasă să acționeze timp de câteva minute și se clătește cu apă caldă. În acest fel, scapi fără probleme de resturile rămase în păr, cureți grăsimea de pe scalp, iar părul va rămâne curat mai multe zile.

Pentru ca totul să fie complet, iar firul de păr să fie și mai sănătos și mai strălucitor, poți pune niște oțet de mere în apa cu care te clătești. Aceste leacuri băbești nu dau greș și te ajută să economisești o grămadă de bani!

Citește și:

A pus bicarbonat de sodiu în cuptorul cu microunde. Gospodina a fost șocată după doar 3 minute. Efectul este uluitor!

A mâncat o lingură de stafide pe zi, iar după câteva zile efectele au fost uimitoare! Ce se întâmplă, de fapt, în corp

Cum să faci ouă fierte tari perfecte de fiecare dată

Share: