Cum a reacționat, de fapt, George Burcea când Andreea Bălan i-a cerut să facă nunta. L-a sunat chiar de pe patul de spital

S-a aflat acum tot! Cum a reacționat George Burcea atunci când Andreea Bălan i-a cerut să facă nunta, după ce și-a revenit din comă? Artista a dezvăluit ce i-a spus fostul ei soț, după ce l-a sunat chiar de pe patul de spital.

Cântăreața a fost invitată acum în podcastul lui Damian Drăghici. Cu această ocazie, a făcut o serie de dezvăluiri de suflet. Printre detaliile oferite s-au numărat și cele legate de divorțul dureros prin care a trecut.

Cum a reacționat George Burcea când Andreea Bălan i-a cerut să facă nunta?

Imediat după ce a făcut acel stop cardiac, la nașterea Clarei, Andreea a decis să facă atât nunta cu George, cât și să reunească trupa Andre, alături de Andreea Antonescu.

“Da, l-am iertat. A fost greu, mi-am dat seama că a fost o relație karmică. Fetele ne-au ales pe noi, așa a fost să fie. Nu îmi doream să fac nuntă, pur și simplu mi-a venit ideea după ce m-am trezit din acea comă, la fel și să refac trupa Andre. Cred că s-a întâmplat ceva atunci, nu îmi amintesc de vreo lumină la capătul tunelului.

L-am sunat și i-am zis: ‘Vezi că facem nuntă!’. Zice: ”Eh, mai facem nuntă acum, după doi copii!’. Și am făcut nuntă. De fapt, nu-și mai avea rostul. Poate la un nivel inconștient, dar conștient nu. (n.r. dacă prin nuntă a încercat să salveze relația cu George Burcea) Probabil în comă subconștientul s-a trezit.

Și atunci când și eu m-am trezit, ce era neterminat? Andre-ul și nunta a fost ca hai să salvez… N-am reușit să salvez. Probabil lucrurile între noi așa erau să fie, o chestie karmică din care amândoi să învățăm”, a dezvăluit Andreea Bălan.

Cu cine seamănă, de fapt, cele două fetițe?

Chiar dacă a trecut printr-o perioadă cruntă, presărată cu scandaluri cu tatăl celor două fetițe, artista a mers mai departe de dragul lor. Recunoaște însă că și-ar mai dori să aibă și un băiețel.

“Ella seamănă cu mine și cu buni fizic, dar la caracter cred că seamănă cu tatăl ei, e așa boemă. Cea mică nu seamănă cu mine, dar este foarte ambițioasă, manipulează la doi ani jumate, se completează. Una este Balanță, una este Pești.

Eu învăț de la ele și mă echilibrează. Îmi doresc un băiat, nu mai pot eu să îl fac, probabil cu o mamă surogat, dar mi-aș dori. E foarte important să se iubească pe ele, e un lucru foarte important.

E datoria tatălui lor să le iubească ca ele să știe să iubească un partener. E datoria tatălui lor să fie prezent, ca ele să nu se simtă abandonate și mai târziu să nu caute parteneri care să le ofere aceeași lecție de abandon”, a mai declarat Andreea Bălan, în podcast.

Andreea Bălan, pregătită pentru o nouă căsătorie

Chiar dacă poveștile de iubire cu Keo și cu George Burcea s-au încheiat într-un mod extrem de neplăcut, artista recunoaște că este și acum pregătită să iubească din nou, ba chiar să ajungă din nou în fața altarului.

“Divorțul practic s-a terminat! Indiferent de ce scrie în hârtia aia, până la urmă s-a terminat, fiecare își vede de viață și trebuie să avem grijă de acești copii minunați. Au fost prea multe unul după altul. Eu am tăcut foarte mult în ultimii doi ani. Am arătat că eu nu stau să pierd timpul cu bârfe și am lăsat energia aia negativă la o parte.

Da, am încredere în bărbați. Am cunoscut multe persoane mișto și sunt convinsă că vor fi lucruri bune în continuare. Cred în dragostea adevărată, dar o ai tu cu tine și cu copiii ai iubire necondiționată. Destinul este scris până la un anumit punct.

După relația care s-a terminat după opt ani am suferit, dar atât de mult a crescut ambiția mea încât din acel moment show-urile mele au devenit și mai spectaculoase. Fiecare eșec din viața personală m-a motivat să fac și mai multe realizări. Creativitatea mea a crescut după… De când m-am despărțit de iubitul din liceu, mi-am pus viața în versuri”, a completat Andreea Bălan, în podcastul lui Damian Drăghici.

Citește și:

Andreea Bălan, ‘înțepătură’ pentru Viviana Sposub? Ce a anunțat fosta soție a lui George Burcea: ‘Ups…’

George Burcea, gestul care o va scoate din minți pe Andreea Bălan! Ce s-a întâmplat cu Viviana Sposub

Băutura preferată a Andreei Bălan. Nu-i lipsește niciodată din casă

Share: