Andreea Bălan, mesaj emoționant în ziua în care Clara împlinește 3 ani! Ce decizie a luat cântăreața

Andreea Bălan a transmis un mesaj emoționant astăzi, în ziua în care Clara împlinește vârsta de 3 ani! În plus, artista a luat o decizie importantă legată de cariera ei profesională.

În anul 2019, cântăreața era la un pas de moarte. Momentele fericite în care ar fi trebuit să se bucure de venirea pe lume a fetiței ei s-au transformat rapid într-un coșmar.

Andreea Bălan, mesaj emoționant în ziua în care Clara împlinește 3 ani!

Au apărut niște complicații neașteptate în timpul nașterii, iar la scurt timp a apărut un stop cardio-respirator. Medicii au reușit să îi salveze viața Andreei Bălan, dar au urmat alte intervenții și o perioadă grea de recuperare. În plus, artista nu va mai putea avea niciodată copii pe cale naturală, din cauza a ceea ce s-a întâmplat atunci.

La câteva luni distanță, se termina și căsnicia ei cu George Burcea. Însă, așa cum ne-a obișnuit, cântăreața a trecut peste toate obstacolele și a rămas puternică de dragul fetițelor ei. Și pe plan profesional lucrurile au mers tot mai bine pentru ea.

“Azi este (poate) cea mai importanta zi din viata mea, deoarece este ziua in care am dat viata, dar si ziua in care am renascut la viata. Au trecut 3 ani minunati de cand Clara a venit pe lume si inima mea s-a oprit pentru cateva secunde.

Clarita ne-a umplut vietile cu nazdravaniile ei si ne-a oferit iubire, inocenta, veselie si puritate. Iar eu, in acesti 3 ani, m-am schimbat fundamental si am devenit cea mai buna mama pentru ele. Sunt fericita si recunoscatoare pentru tot.

PS. Azi as fi vrut sa pastrez traditia si sa sarbatoresc cu lansarea unui videoclip, asa cum am facut-o in ultimii 2 ani pe 4 martie, dar am amanat un pic, din respect pentru momentele foarte grele prin care trece Ucraina”, este mesajul postat astăzi de către Andreea Bălan, pe contul ei de Instagram.

Cum a reacționat, de fapt, George Burcea când i-a cerut să facă nunta

Imediat după ce a făcut acel stop cardiac, la nașterea Clarei, Andreea a decis să facă atât nunta cu George, cât și să reunească trupa Andre, alături de Andreea Antonescu.

“Da, l-am iertat. A fost greu, mi-am dat seama că a fost o relație karmică. Fetele ne-au ales pe noi, așa a fost să fie. Nu îmi doream să fac nuntă, pur și simplu mi-a venit ideea după ce m-am trezit din acea comă, la fel și să refac trupa Andre. Cred că s-a întâmplat ceva atunci, nu îmi amintesc de vreo lumină la capătul tunelului.

L-am sunat și i-am zis: ‘Vezi că facem nuntă!’. Zice: ”Eh, mai facem nuntă acum, după doi copii!’. Și am făcut nuntă. De fapt, nu-și mai avea rostul. Poate la un nivel inconștient, dar conștient nu. (n.r. dacă prin nuntă a încercat să salveze relația cu George Burcea) Probabil în comă subconștientul s-a trezit.

Și atunci când și eu m-am trezit, ce era neterminat? Andre-ul și nunta a fost ca hai să salvez… N-am reușit să salvez. Probabil lucrurile între noi așa erau să fie, o chestie karmică din care amândoi să învățăm”, a dezvăluit Andreea Bălan.

Citește și:

Andreea Bălan, ‘înțepătură’ pentru Viviana Sposub? Ce a anunțat fosta soție a lui George Burcea: ‘Ups…’

George Burcea, gestul care o va scoate din minți pe Andreea Bălan! Ce s-a întâmplat cu Viviana Sposub

Andreea Bălan, incident neplăcut în vacanța din Dubai! Cum a fost salvată de un bărbat necunoscut, pe stradă

Share: