Elena Chiriac de la Survivor România, relație secretă cu un Faimos din sezonul trecut! Cine este concurentul care i-a furat inima

Anunț bombă în emisiunea lui Cătălin Măruță! S-a aflat că Elena Chiriac de la Surivor România a avut o relație secretă cu un Faimos din sezonul trecut!

Cine este, de fapt, fostul concurent care i-a furat inima fără să știe nimeni? Surpriză totală! Frumoasa finalistă de la Ferma s-a iubit pe ascuns cu nimeni altul decât Cucu de la Noaptea Târziu.

Elena Chiriac de la Survivor România, relație secretă cu un Faimos din sezonul trecut!

Frumoasă, tânără și talentată, cu siguranță actuala Faimoasă a atras atenția multor bărbați din showbiz. Puțini se așteptau însă ca unul dintre iubiții ei să fie chiar Cucu.

Deși Măruță a încercat să îl tragă de limbă, atunci când l-a întrebat care sunt concurenții lui preferați, fostul Faimos nu a dorit să ofere prea multe detalii despre poveste de iubire cu Elena Chiriac de la Survivor România.

„Eu țin cu Elena și cu Rengle. A fost ceva între noi, în privat, s-a terminat, dar am rămas în relații bune”, a declarat Cucu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

În afară de detaliul neașteptat despre fosta lui iubită, colegul lui Cuza de la Noaptea Târziu și-a dat cu părerea și despre cei care se luptă în junglă, în sezonul 3.

Cu toate că și în sezonul trecut s-au format tabere în echipa Faimoșilor și au fost multe conflicte puternice, el crede că acum concurenții s-au grăbit prea tare să își marcheze teritoriul și să își impună punctul de vedere.

De asemenea, Cucu mai este convins că abia peste câteva săptămâni vor ieși la iveală adevăratele caractere ale participanților, din cauza foamei.

“Aștept să se arate cum sunt ei, de fapt, momentan sunt niște personaje. (n.r. concurenții) Războinicii au preluat gesturi ale foștilor Războinici. Cearta din show a fost mult mai rapidă. Deja s-au făcut mai multe tabere în show”, a completat Cucu.

Citește și:

Cine este, de fapt, Liviu Mihalca de la Survivor România. Motivul pentru care a fost descalificat

Drama prin care trece Elena Marin, după Survivor România. A trecut deja prin două operații: ‘Două șuruburi…’

Imagini interzise minorilor! Cine este, de fapt, Ana Dobrovie de la Survivor România. A rămas fără sutien pe traseu

Share: