Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, vestea care i-a șocat pe fani! Nimeni nu se aștepta la asta

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au reușit să-i șocheze pe fanii lor! Gestul celebrului designer i-a luat pe toți prin surprindere. Nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Anul trecut s-au înmulțit zvonurile care susțin că mariajul celor doi a ajuns la final. Acest lucru a fost cauzat de aparițiile suspecte ale lui Ciucu alături de diverse femei. Însă, oficial, soții nu au recunoscut nimic.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, vestea care i-a șocat pe fani!

Cu toate acestea, cântăreața a șters în două rânduri toate fotografiile în care apărea și soțul ei, de pe conturile personale pe rețelele de socializare.

Zilele acestea, fanii au așteptat cu sufletul la gură să vadă ce se întâmplă de ziua fetiței celor doi. Micuța Carolina a împlinit vârsta de 8 ani, dar mama ei a postat doar fotografii cu sărbătorita, excluzându-l total pe soțul ei.

“Acum 8 ani te-am adus pe lume, Carolina mea iubita… Sa cresti MARE si desteapta alaturi de surioara ta Raisa si sa ti se indeplineasca toate visele! La multi ani!!!”, a scris Alina Sorescu pe internet.

Însă, Alexandru Ciucu pare decis să păstreze aparențele unui mariaj fericit. A ales să posteze o fotografie în care toți par o familie liniștită, iar imaginea este realizată chiar în timpul petrecerii organizate de ziua Carolinei.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu nu recunosc oficial divorțul, dar gesturile lor par să confirme problemele din mariaj. Sursă foto: Instagram

“Carolina, 8 ani. The Party. La multi ani, scumpa noastra! Sa fiti sanatoase! #carolinamea #raisamea”, este mesajul postat de designer, pe contul lui de Instagram.

Citește și:

Alina Sorescu a făcut anunțul așteptat de toată lumea! S-a întâmplat în secret, în luna octombrie

Adevărul a ieșit la iveală! Cum s-au cunoscut, de fapt, Oana Roman și Marius Elisei

Alina Sorescu, decizie la final de an! Soția lui Alexandru Ciucu a făcut anunțul: ‘O nouă…’

Share: