Cum arată Salma Hayek în costum de baie, la 55 de ani. Accesoriul costă aproape 3.900 de lei

Fanii au rămas fără cuvinte, după ce au văzut cum arată actrița Salma Hayek în costum de baie, la 55 de ani. Accesoriul cu care s-a afișat vedeta în mediul online costă aproape 3.900 de lei.

A depășit pragul celor cinci decenii, dar are un corp de zeiță. Genele moștenite din familie, dar și modul în care a avut mereu grijă de organismul ei, i-au fost de folos superbei actrițe.

Cum arată Salma Hayek în costum de baie, la 55 de ani?

La începutul anului 2022, actrița a încins imaginația bărbaților din întreaga lume. A ales o piesă specială, care costă 890 de dolari, adică aproximativ 3.900 de lei.

Poza cu Salma la cafea, în costum de baie, a stârnit rapid o sumedenie de impresii pozitive în mediul online. Cu toate că acest accesoriu vestimentar se poartă, în mod normal, pe un singur umăr, focoasa brunetă a decis să îl poarte pe ambii umeri.

Costumul face parte din colecția Saint Laurent și poate fi comandat de AICI. “Prima cafea din prima zi de luni a primei luni dintr-un an nou-nouț”, este mesajul scris de Salma pe contul ei de Instagram.

Nu este pentru prima oară când actrița face senzație pe internet. Milioane de femei din întreaga lume își doresc să aibă un corp fabulos precum al ei. Dacă nu ai știi câți ani are, nu i-ai da niciodată 55 de ani.

Și din punct de vedere profesional lucrurile merg foarte bine pentru ea. După ce a jucat în filmul House of Gucci a apărut și într-o reclamă virală, alături de Arnold Schwarzenegger.

Citește și:

Ce semnificație are și cât valorează inelul de logodnă primit de Megan Fox de la Machine Gun Kelly

Jennifer Lopez, foc și pară pe Ben Affleck! Gestul iubitului ei l-ar putea costa scump

Fratele lui Meghan Markle își cere scuze pentru că l-a îndemnat pe Prințul Harry să anuleze nunta

Share: