Dezvăluirea momentului! Laurențiu Reghecampf, umilit public de Anamaria Prodan

Divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a ținut prima pagină a ziarelor anul trecut. Scandalul este departe de a se fi terminat, căci acum impresara îl umilește iar public pe bărbatul care a trăit o viață paralelă cu amanta.

Acum, Anamaria a decis să își deschidă sufletul în podcastul La Mijloc, creat de Codin Maticiuc, Cosmin Natanticu și Anghel Damian. Sinceră cum ne-a obișnuit, a decis să spună verde-n față ce crede despre cel pe care îl numea odinioară “Soarele meu”.

Laurențiu Reghecampf, umilit public de Anamaria Prodan

Se pare că amantlâcurile antrenorului au apărut pentru prima oară cu mai mulți ani în urmă decât s-a crezut inițial. Cel puțin așa se înțelege din declarațiile incluse în promo-ul apărut pe Youtube.

“Eu așa am crescut, să fiu proasta dintre deștepți, toată viața. Niciodată deșteapta dintre proști. Ăsta de opt ani de zile îi dădea lui asta bani, îi deschidea ăleia salon. Ce fel de bărbat ești, mă, nebunule? Toți care au venit pe lângă mine au venit pentru nume, bani, influență, putere, atât.

Frații Becali… ei alergau singuri și câteodată terminau pe locul 2. De acolo a plecat șmecheria. Apropo de cartea ta cu Nuțu (n.r. Cămătaru), deci eu eram cu Fane Spoitoru. Eram în același anturaj, prieteni”, a mărturisit Anamaria Prodan, în podcast.

Atunci când au apărut inițial zvonurile legate de divorț, Anamaria a negat că ar avea probleme în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf. Ulterior s-a dovedit însă că era adevărat. Mai mult decât atât, Corina Caciuc, femeia cu care antrenorul și-a refăcut viața, urmează să aducă pe lume primul copil al cuplului.

Citește și:

Anamaria Prodan, decizie fără precedent! Ce a anunțat acum, în plin divorț de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, lovitură totală pentru Laurențiu Reghecampf! L-a umilit public

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri rușinoase despre Laurențiu Reghecampf! Câte amante a avut, de fapt, soțul ei

Share: