Soția lui Mark Zuckerberg susține că fiicele lor deja învață programare alături de creatorul Facebook

Priscilla Chan, soția lui Mark Zuckerberg, susține că cele două fiice ale cuplului învață deja să programeze, alături de tatăl lor. Cu toate că au doar patru, respectiv cinci ani, cele două îi calcă acestuia pe urme.

Chan a mai recunoscut că atunci când și-a cunoscut soțul, la Harvard, a crezut că este un rebel. Priscilla este de profesie pediatru, iar acum se ocupă cu actele caritabile,

Soția lui Mark Zuckerberg susține că fiicele lor deja învață programare

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 18 ani. Cei doi au împreună cele două fetițe, pe nume Maxima și August. Se pare că micuțele sunt atrase de domeniul în care a excelat tatăl lor și seara programează împreună sau spun povești.

Dimineața, Chan este cea care se ocupă de ele, în timp ce fondatorul Facebook preia responsabilitățile pe timpul serii. “Mark a făcut asta cu August încă de când ea a împlinit trei ani”, a povestit soția lui Zuckerberg.

Se pare că povestea de dragoste dintre Mark și Priscilla a început într-un mod cel puțin… inedit. Așteptau la coadă, în timpul unei petreceri studențești, ca să intre la toaletă. S-au întâlnit de câteva ori, deși Zuckerberg părea să fie un rebel care încălca orice reguli.

“Eu nu încalc nicio regulă. M-am chinuit și am studiat din greu ca să ajung la Havard”, a completat Chan, conform Daily Mail. Însă, relația lor a fost de bun augur pentru ea.

Înainte să își cunoască viitorul soț, nu reușea să se integreze. Nu le înțelegea pe celelalte fete care erau studente acolo, cu mult mai bogate decât ea, dar care păreau să arate toate și să se comporte la fel.

Citește și:

Meghan Markle a scris o carte pentru copii

Joe Biden a numit genocid masacrarea armenilor din 1915

Cercetătorii au descoperit cine a scris Pergamentul Isaia de la Marea Moartă

O nouă specie de dinozaur a fost descoperită în Chile

Share: