Meghan Markle a scris o carte pentru copii

Meghan Markle a scris o carte pentru copii. Ducesa de Sussex a dedicat-o Prințului Harry și primului lor copil. Cartea se numește The Bench (Banca).

În această carte, Meghan Markle prezintă relația dintre tată și fiu așa cum este văzută prin ochii unei mame. Dezvăluirea a fost făcută pe Twitter de către Omid Scobie care este editor regal.

Povestea a început de la un poem

Cartea va fi publicată pe 8 iunie. Soțul și fiul său au fost sursa de inspirație pentru această operă. Cartea va avea ilustrații și se va găsi și în varianta audiobook. Vocea naratorului va fi chiar vocea Ducesei.

Totul a început de la un poem pe care Meghan l-a scris pentru Harry cu ocazia Zilei Tatălui. Această sărbătoare are loc în fiecare an, în a treia duminică a lunii iunie.

Între timp, poezia a prins contur și s-a transformat într-o poveste. Ilustrațiile cărții sunt realizate în acuarelă de către artistul Christian Robinson, originar din California.

Cartea poartă un mesaj universal

Scopul poveștii este să se potrivească cu toate categoriile sociale. The Bench are ca public țintă copiii de 3-7 ani și vorbește despre exprimarea dragostei în familiile din zilele noastre.

“The Bench oferă cititorilor o fereastră prin care sunt împărtășite sentimentele dintre tați și fii. Ea vorbește despre momente de pace și reflecție, încredere și credință, descoperire și învățare”, a spus Omid Scobie.

Christian Robinson va face pentru prima dată ilustrații în tehnica acuarelei.  El va umple paginile cărții de bucurie și iubire. Cartea poartă un mesaj universal și va fi foarte apeciată de cititori.

Share: