Majoritatea utilizatorilor de Twitter ‘vorbesc singuri’

Se pare că doar 25% dintre americani folosesc platforma Twitter și un sfert dintre utilizatori reprezintă 97% din toate tweet-urile.

Marea majoritate a americanilor nu folosesc această rețea de socializare, iar dintre cei care o fac doar o mică parte produc aproape toate mesajele postate online.

Ce arată un studiu recent despre utilizatorii de Twitter

Studiul a fost realizat de cei de la Pew Research și a fost publicat recent. Conform acestuia, 25% dintre adulții americani folosesc Twitter, iar dintre aceștia procentajul de 25% de utilizatori extrem de activi produc circa 97% dintre postări, conform The Mirror.

Cei care sunt incluși în acest grup postează mesaje originale doar în proporție de 14%. Restul procentelor sunt fie reply-uri, fie retweet-uri. Însă, în pofida volumului mare de postări ale acestor utilizatori, ei primesc un engagement redus față de alți internauți de pe Twitter, având o medie de 37 de like-uri și doar un singur retweet pe lună.

Soția lui Mark Zuckerberg, dezvăluiri despre viața de familie

Se pare că fiicele celor doi îi calcă pe urme creatorului Facebook. “Mark a făcut asta cu August încă de când ea a împlinit trei ani”, a povestit soția lui Zuckerberg.

Cu toate că au personalitățile extrem de diferite, soții Zuckerberg au fost atrași unul de altul încă de la început. S-au cunoscut în urmă cu 18 ani și au împreună cele două fetițe, pe nume Maxima și August.

“Eu nu încalc nicio regulă. M-am chinuit și am studiat din greu ca să ajung la Havard”, a completat Chan, conform Daily Mail

Citește și:

Soția lui Mark Zuckerberg susține că fiicele lor deja învață programare

Joe Biden a numit genocid masacrarea armenilor din 1915

Cercetătorii au descoperit cine a scris Pergamentul Isaia de la Marea Moartă

O nouă specie de dinozaur a fost descoperită în Chile

Share: