Cât costă geaca lui Vladimir Putin, de la Loro Piana? Îți cumperi o mașină nouă de banii ăștia

Cât costă geaca lui Vladimir Putin? Astăzi, el a încercat să le distragă atenția rușilor de la războiul din Ucraina, dar a atras toate privirile cu ținuta scumpă. Liderul de la Kremlin a decis să se organizeze un concert impresionant, pe stadionul Lujniki. Ocazia este una cel puțin bizară, ziua de 18 martie fiind numită Ziua reunificării Crimeei cu Rusia.

După ce au început să aibă loc proteste în țară, președintele are nevoie acum să își întărească aparatul de propagandă. Deși armata lui Putin este cea care a atacat Ucraina, acesta susține în continuare că nu este vorba despre un război, ci un exercițiu militar menit să denazifice țara vecină.

Cât costă geaca lui Vladimir Putin?

Liderul de la Kremlin a fost prezent pe stadion și a susținut un discurs, care i-a uluit pe mulți. Mai mult decât atât, în timpul acesta a avut loc și un incident neobișnuit, când imaginile cu el, care se presupunea că este în direct, au dispărut dintr-o dată, fiind înlocuite de un moment artistic.

Însă, ceea ce a atras rapid atenția a fost și ținuta președintelui rus. Cu toate că blamează mereu occidentul și țările europene în discursurile sale publice, se pare că Putin este fan al produselor vestimentare de brand.

Pe Twitter a apărut la scurt timp informația conform căreia geaca lui Vladimir Putin costă nici mai mult nici mai puțin decât 15.000 de dolari. Este creată de un faimos brand italian, numit Loro Piana.

Dezvăluiri șoc despre iubita lui Vladimir Putin și copiii lor! Unde a ascuns-o pe Alina Kabaeva

Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, nu a recunoscut niciodată în mod oficial relația cu Vladimir Putin, în vârstă de 69 de ani. Liderul de la Kremlin a luat măsuri stricte pentru a-și proteja familia, înainte să pornească războiul în Ucraina.

În acest moment, conform Page Six, Alina și cei patru copii s-ar ascunde tot în Elveția. Dar s-ar putea ca această decizie a lui Putin să fie una riscantă, pentru că țara în care și-a ascuns familia a decis, în cele din urmă, să se alăture țărilor care au sancționat dur Rusia din punct de vedere economic.

“În timp ce continuă războiul din Ucraina, atacă cetățenii nevinovați și creează o criză a refugiaților, familia lui stă în lux, într-o cabană secretă, undeva în Elveția. Cel puțin momentan stau acolo. Toți copiii lor au pașaport elvețian și îmi imaginez că și ea are la fel”, a declarat o sursă pentru Page Six.

După divorțul lui Putin de fosta lui soție, cu care are două fiice, Maria și Katerina, a apărut zvonul care susținea că motivul separării ar fi chiar relația acestuia cu Alina Kabaeva.

“Am o viață privată și nu permit nimănui să își bage nasul, trebuie să fie respectat acest lucru. Am reacționat întotdeauna negativ la adresa celor care își bagă nasul unde nu le fierbe oala sau au fantezii cu viețile altora”, declara președintele rus în trecut.

Cine este, de fapt, Alina Kabaeva?

S-a născut la data de 12 mai 1983. Este originară din Toshkent, Republica Sovietică Socialistă Uzbekă, URSS. A făcut performanță în gimnastică, fiind medaliată cu aur la Olimpiadă. A fost numită de mulți drept ”cea mai flexibilă femeie din Rusia”.

A fost și deputat în Duma de stat, în perioada 2007-2014. De asemenea, s-a implicat în afaceri din domeniul presei, care i-ar aduce anual niște venituri colosale.

Citește și:

Amanta secretă a lui Vladimir Putin. Alina Kabaeva a rupt acum tăcerea, la doi ani după ce a dispărut

Cine este fosta soție a lui Vladimir Putin. Ce s-a ales de Ludmila Aleksandrova după divorț

Cine este ‘Stăpâna Rusiei’, iubita secretă a lui Vladimir Putin. Fosta vânzătoare a ajuns milionară, iar fiica lor se lăfăie în lux

Share: