Cine este ‘Stăpâna Rusiei’, iubita secretă a lui Vladimir Putin. Fosta vânzătoare a ajuns milionară, iar fiica lor se lăfăie în lux

Viața amoroasă a liderului de la Kremlin este una plină de surprize! Cine este, de fapt, femeia cunoscută drept „Stăpâna Rusiei”, iubita secretă a lui Vladimir Putin? A reușit să ajungă putred de bogată, deși lucra ca vânzătoare. Mai mult decât atât, ar avea și o fiică.

Un om calculat și rece, școlit în serviciile secrete, Putin a știut mereu să își țină secretele departe de ochii publicului. Însă, chiar și cu sistemul draconic de cenzură impus în țara lui, s-au aflat în ultimii ani detalii șocante despre viața lui, mai ales pe plan sentimental.

Cine este, de fapt, „Stăpâna Rusiei”, iubita secretă a lui Vladimir Putin?

Președintele Rusiei a fost căsătorit timp de 30 de ani cu Ludmila Șkrebneva, cea care i-a dăruit două fiice: Maria și Ecaterina Putin. Când s-au cunoscut, ea era studentă, el lucra în serviciile secrete. Nu a fost vorba de vreo iubire nebună, mai degrabă de o comuniune acceptată de ambele părți.

Cei doi au șocat o lume întreagă atunci când au anunțat din senin că divorțează. A fost o decizie amiabilă, iar Ludmila chiar s-a recăsătorit cu un bărbat mult mai tânăr decât ea.

Însă, soția lui Putin nu a fost singura femeie din viața lui și nici ultima care l-a făcut tată. Se pare că o altă cucerire a președintelui rus ar fi o femeie pe nume Svetlana Krivonogikh. Despre ea s-au aflat mai multe detalii datorită celebrului scandal internațional Pandora Papers.

Cine este „Stăpâna Rusiei”? În prezent, ea ar fi în vârstă de 47 de ani și ar fi lucrat ca vânzătoare atunci când a început povestea de iubire cu Vladimir Putin. Relația cu el a transformat-o peste noapte într-una dintre cele mai bogate femei din lume.

Fosta vânzătoare a ajuns milionară, iar fiica lor se lăfăie în lux

Conform unor anchete făcute publice de către Aleksei Navalnîi, ea ar deține mai multe acțiuni la Banca Rossiya, condusă din umbră chiar de către Putin, direct de la Kremlin.

Mai mult decât atât, mai deține și un apartament fabulos și un iaht în Monte Carlo, dar și alte proprietăți de lux la Sankt Petersburg, conform informațiilor dezvăluite în scandalul Pandora Papers. Averea ei s-ar situa undeva în jurul sumei de 100 de milioane de dolari.

„Stăpâna Rusiei” și Vladimir Putin și-ar fi început idila pe la începutul anilor 2000, dar s-ar fi încheiat cam după 10 ani. Din această relație a venit pe lume o fată, acum în vârstă de 18 ani.

Se numește Luiza Ecaterina Krivonogikh și este activă pe rețelele de socializare, mai ales pe contul ei de Instagram. Trăiește în lux la Monaco și seamănă leit cu tatăl ei, Vladimir Putin.

Ea este fiica pe care președintele Rusiei o are cu Svetlana Krivonogikh

Cine este Alina Kabaeva, cealaltă amantă secretă a lui Putin?

„Stăpâna Rusiei” nu este singura care s-a iubit în secret cu liderul de la Kremlin. O gimnastă de top a Rusiei, Alina Kabaeva, ar fi fost cuplată cu acesta încă de dinainte ca Putin să divorțeze.

Cei doi ar avea împreună trei copii, o fată și doi băieți gemeni. Povestea ei este cu atât mai stranie, cu cât a dispărut brusc din viața publică după ce ar fi născut gemenii. Chiar dacă recent au apărut niște declarații de-ale ei, nu s-a afișat personal la TV.

S-a născut la data de 12 mai 1983. Este originară din Toshkent, Republica Sovietică Socialistă Uzbekă, URSS. A făcut performanță în gimnastică, fiind medaliată cu aur la Olimpiadă. A fost numită de mulți drept ”cea mai flexibilă femeie din Rusia”.

A fost și deputat în Duma de stat, în perioada 2007-2014. De asemenea, s-a implicat în afaceri din domeniul presei, care i-ar aduce anual niște venituri colosale.

Citește și:

Amanta secretă a lui Vladimir Putin. Alina Kabaeva a rupt acum tăcerea, la doi ani după ce a dispărut

Palatul lui Vladimir Putin, cel mai bogat om din lume. Costă un miliard de euro și este de 39 de ori mai mare decât Monaco

Ce salariu primește Vladimir Putin, pe lună. Este o sumă astronomică

Share: