Cum arată triplexul în care locuiește Ema Uta. Imagini fabuloase din casa ‘Reginei machiajului’

Ema Uta este considerată de mulți drept „Regina machiajului” în România, dar ea a colaborat și cu nume grele din afară, precum Jennifer Lopez sau chiar Kim Kardashian.

Tot ce știe a învățat singură, iar talentul ei incontestabil i-a adus bani frumoși. Atât de mulți, încât și-a permis să își cumpere un triplex în Capitală, după doar trei ani de locuit într-o mansardă cochetă din București.

Cum arată triplexul în care locuiește Ema Uta?

În urmă cu doi ani, tânăra i-a invitat în casa ei fabuloasă pe reporterii XNS și le-a prezentat inclusiv colecțiile ei impresionante din dressing. Ema Uta s-a bucurat foarte mult atunci când a reușit să cumpere această casă, iar părinții ei au fost foarte mândri de ea.

„Eu sunt o persoană foarte dezordonată. Îmi pare rău să spun acest lucru la TV, dar este adevărat. Am numeroase șepci, mai sunt și acolo în zona patului, sunt o grămadă de genți, borsete. Sunt atât de multe perechi încât nici nu mai au o ordine anume. (n.r. ochelari de soare)

Hăinuțe peste tot, geci, adidași. Sunt peste tot, și în dulapul acesta. Am vrut special să am un pat rotund, cu oglindă în spatele lui. Am vrut și luminițe să fie așa, de mood, mai ambientală treaba. Am vrut și acest tapet cu Manhattan. Baia asta este destul de minimalistă. Cealaltă baie este neagră, are un tapet cu animal print

Nu prea gătesc, de asta și voiam bucătărie albă că știam că nu o să o pătez. Pe terasă este locul meu preferat din toată casa. Au fost surprinși și fericiți, mândri de mine (n.r. despre părinții ei) Am vrut și terasa albă, am vrut în mod special și cactuși. Am și jacuzzi. Stau la etajul 16″, a dezvăluit Ema Uta, în reportajul XNS.

Imagini fabuloase din casa ‘Reginei machiajului’

Unii au auzit de ea după ce a format un cuplu cu Alex Bodi, dar adevărul este că blondina este de multă vreme cunoscută în showbiz. Prietenă foarte bună cu Antonia, o machiază atât pe ea, cât și alte vedete precum Loredana Groza sau Delia.

Pe lângă acest job, de make up artist, Ema face bani grei și din cursurile pe care le ține. Tinere din România, dar și din străinătate, vin să afle secretele acestei meserii chiar de la „Regina machiajului”.

Citește și:

Jador, dezamăgit de Georgiana Elisei. Ce condiție are pentru viitoarea lui iubită?

Narcisa Birjaru și Rikito Watanabe, reuniune după Chefi la Cuțite. Ce au făcut împreună cei doi foști concurenți

Viorel Stegaru, în culmea fericirii! Soțul Vulpiței de la Acces Direct a dat vestea cea mare

Share: